Wednesday, February 24, 2010

haishhh...

diulang skali lg,xde yg lebih menggembirakan hati seorang student melaenkn abis exam..ahaha..pusing2 blik,mcm tu laa mode aku skang ni..aku boleh teruskan hidup dgn hati yg tenang dan buat ape yg aku suka...pling top,hangout..tp xde laa smpai 24 jam..tu da over sngt..x digalakkan..klo nenek aku kt kg tau pon die marah..bile die marah,aku x dpat laa baucer wang tunai klo blik kg..hihi..second,bermain-maen..maen laa ape2 pon..maen game,maen internet,maen dumbell,maen lagu dan etc..aku sngt2 suka klo mnde2 ni ade dlm hidup seharian ku..tambah2 disamping mmber2 yg pe'el@perangai yg mcm2..tp kn aku bkn sj2 tulis ni,tp sbb aku manusia biase,kdang2 mode sedih dlm berkawan berkunjung tiba juga akhirnye...

bile???dlm 2-3 hari ni kot..memandangkn ni sem terakhir aku ntuk proses foundation,baru2 ni abis laa final exam...stat pd tu,satu per satu rakan sepermainan dan juga sebilik pulang..haha..bile smpai tyme mcm ni,aku mmg lemah ckit..tp x nangis laa..yg dekat area umah aku,boleh laa nk jenguk2..tp yg area perak,seremban,langkawi mne aa???harap2 boleh jumpe lg...sbb tyme degree nnti bleh bersatu blik kot..cume gap cuti kali ni agak panjang laa..klo stat cuti rambut mcm org blik haji,agak2 nk abis cuti tu,boleh jadi rambut korea kot..haha..boleh bayang x cuti tu selame mane??hihi..dlm keadaan sibuk2 nk blik,sibuk2 kemas barang,ade jgk laa aku miss nk slm2 ngn diorg ni..ni pon satu hal buat aku frust...sbb klo dua tahun lepas kami ucap selamat berkenalan,nk cuti panjang ni kne laa wish bye2 gk..baru laa balance org kate..

baju pon aku da siap kemas,blik aku pon tinggal lg 2 org j lg,esok blik aku kosong terus..hihi..selamat tinggal laa blik aku yg x brape nk cantik tu..haha...semoga anda berbahagia menerima pengunjung2 baru dgn hati yg terbuka..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: