Friday, February 12, 2010

dua bulan suda..

alamak,sedo x sedo,aku nk bgtau kt cni aku da dua bulan berkecimpung ngn gitar..haha..mesti org yg bace kate dlm ati,
"cis baru 2 bln belajo,tu pon nk kecoh..."

ataupon ade gk yg camni,

"ek eleh,2 bln maen x profesional lg ni.."

tp xpe aa,aku open j..haha..sbb aku bkn bleh maen bnyk lau pon..kord gitar pon x tau smue lg..stakat lagu slow2,balada boleh laa nk strumming..indie pon boleh gk aa cket2..yg metallica sori yek..kompem x bleh maen..hahaha..++ aku x berape nk minat..klo aizat boleh laa..aku suke die punye style..tp xnk jd mcm die laa..maen ntuk suka2 j..hihihi..

skang ni pon rmai gk mmber2 nk blajo maen gitar..blogger yieyaw pon ade gk mintak pertolongan aku ajar die maen gitar..aku ajar sekadar termampu j..hihi..xtau laa bile die boleh maen lagu tu..tp pling x leh blah,klo ade org nk maen gitar,mesti aku ckap suh maen lagu peterpan,mimpi yang sempurna..sbb lagu tu bes ngn kord die senang..haha..mase aku stat blajo maen gitar dlu pon cikgu aku suh maen lagu tu..haha..

ni pon aku x sabor rase nk blik kg..nk tukor tali gitar yg da lame aku bli..duk tersadai j dlm loker aku..pastu baba2 tuning aku akam serah kt gitaris afifi ntuk di adjust..walopon ade alat tuning kt kedai,tp aku rase x berbaloi kot nk bli..rm50..baek aku suh mmber2 j..snang cite..pastu pegi tepi pantai,blan je air klape muda dgn keropok,setel..haha..

ckup2..smpai cni j..xtau nk type ape lg..nk try lagu "kau aku" aizat pluk ni..haha..jumpe lg laen kali..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

nurul nadia said...

ala..lame2 pandai la...i pon beginner lg,...da 3 tahun blaja tp guitar tu buat sawang labah2 je penuh...jarang practis..same je mcm 3 bulan blaja betol2 kowt...;-)

jaya jr said...

haha..xde laa betol2 sngt..maen2 gk..