Skip to main content

frust..

xde ape nk cakap...lg skali aku bengang sebab liverpool klah..walaupon rombongan yg pegi kedai mamak agak ramai seangkatan dgn aku,masih x mampu liverpool nk menang..aku da lame bengang dgn boss liverpool..lineup mmgda x meyakinkan dan aku jgk frust dgn kualiti dan kuantiti pemain liverpool yg ade..bkn nk memandai,cume nk ckap kt cni frust..haha..penat kot jln pegi kedai mamak tngk bola..balik jogging plak tu..mmg berjaya aku membakar kalori2 yg diperoleh drpd roti canai dan teh ais limau...tp konklusinye aku marah dgn keadaan kelab yg aku sokong ni..arsenal pon satu hal,lwan chelsea ngn man u xde laa nk menang,tup2 lwan liverpool pulak nk mnang..liverpool lg bangang,lwan man u ngn chelsea menang,lwan arsenal bdk sekolah pulak yg kalah..pening2..dush3..tido lg bagus daa


gaya salah seorag penyokong liverpool time kene gol diaby..

Comments

azurin nasir. said…
saya pun frust si CHELSEA tu boleh kalah dgn EVERTON. adeh . tak paham la .
diorang ni main mcm mane? *emo pulakk* hehe
jaya jr said…
haha..chelsea kne aa kalah..bru open cket competition..
jaya jr said…
balik?suke ati aku aa nk blik k x..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka