Sunday, February 28, 2010

ape boleh buat ek???

cuti2 ni aku duk umah j..bangun pagi on9,update blog,(jap lg nk basuh n lipat baju),beli surat khabar..haha..percaye x???mesti rmai x caye..tp tu laa aktitviti aku time cuti2 ni..klo rase free terlampau2 aku layan cite j..ari tu sblom blik ade jgk laa satu due drama korea aku transferkan dlm external hard disk aku..tp klo smue ni masih memberi aku masa lapang,ape lg boleh buat ek??

ade gk datang dlm kpale otak aku ni nk jual2 barang..cm best gk..lbih2 lg on9..jeles gk aku usya2 blog org yg jual2 barang ni..kt mudah,kt lelong..haha..xde laa nk over2,tp sj nk try..mane tau boleh jadik mcm dr. rozmey..sebut pasal dr. rozmey jgn maen2..die feymes oo..especially dlm kalangan member2 blik aku..klo beli surat khabar,mesti carik gambar dr. rozmey..pergh,die punye style..pling xleh blah,dlm stiap gambar die die angkat tangan tunjuk isyarat 'best'..untuk ape???untuk tunjukkan betape besnye klo kite boleh berniaga,berkeusahawanan..haha..tp smue tu pd pendapat aku j..tp ok laa kn,kjap j die nye produk growing up..family mmber2 aku pon ade gk pakai jusmate dr. rozmey tu..tp family aku x laa..ahahaha..ape melalut pasal dr. rozmey..

kn da ckap,die slalu tunjuk isyarat 'best'..

tp klo aku nk berjual,nk jual ape ek??jual keropok ok???sbb aku stay kt trg..klo aku deal ngn sorg tokey kt cni,ok j aku rase..tp aku x buat sorg2 kot..mayb ade laa mmber2 sorg due..sbb two heads,better than one..haha..buat mase ni,aku tngh pkir2 lg..cari lubang..klo smue ok,aku semangat nk buat,mungkin terjadilah mnde ni kot..inysaAllah..smpai cni j kot..nk buat kerje yg tertera diatas kejap..haha..wassalam

klo ade kedai cmni pon ok gk..agagagaga

penyibuk:dgn serta merta rase nk mkn keropok lekor datang..wakakaka

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Ikman said...

yeah! Dr Rozmey!
Kaya tu...

TeRRoRRiZZ said...

kalo jual keropok online...
nak beli!!!!!!!!!!!!

jaya jr said...

dr rozmey mmg kaye...

klo ade yg nk bli bleh buat deal...

miszchocolate said...

jual kopok leko...
shaye bli dlu...gilerr suka!!!

hehehe:))

Fina Fento said...

betul betul betul..jual keropok lekor online. jadi perintis :D

jaya jr said...

klo rmai demand,boleh buat nih..hahaha

Ameen Muslim said...

jual kopok basah... letak atas keyboard laptop time masih berminyak. konfom laku. hehe... gurau je~

jaya jr said...

haha..
keropok basah laa bes..
atas keyboard pon boleh gk..