Tuesday, February 23, 2010

penat ku berakhir di situ

wah,agak lame suda aku x buat pos kt cni...sbb aku student yg perlu pndai membagi2 kan mase ntuk exam dan perkare2 laen..bkn ape,jadual exam kali ni mmg membabankn ntuk student mcm aku..5 core subjek dlm mase 6 hari..mkn ke mane,tido ke mane,bersenam pn ntah ke mane..bkn nk kate study last minit,tp tu lah lumrah nye..rutin study ttap ade dlm jadual harian..kelas x ponteng sngt(klo terdesak sngt,nasib laa)..haha..tp sbb ni las sem,pressure die da melampau2..bkn aku j rase,org2 kt sekeliling pn same j..2x5..study j memanjang...time ni klo sape2 ade ajak kluo,mmg kne jeling semacam j..klo buat hari2 mcm ni boleh jd 'insane' berguna kot..haha..

tp spanjang jwb exam boleh tahan laa..takut gk menunggu result..klo lulus smue bermakna aku pencuti selama beberapa bln..haha..bapak bes..aku nk tukar ruttin harian jadik penonton cerita,pemain gitar,pendengar lagu dan mcm2 lg...tp disebalik smue tu,ade yg lebih penting..klo usaha j x tawakkal,x leh gk..kne laa berdoa gk..ntuk mmber2 pon..smoge kite same2 maju k depan dan klo ade rezeki,jumpe lg tyme degree nanti..huhu..aku da xde ape nk tulis..idea x kluo lg sbb formula math,fizik,kimia x nk kluo lg dr kpale aku..hihi..wassalam
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: