Wednesday, February 3, 2010

kolar biru

minggu2 terakhir ntuk sem ni diteruskan dgn moral yg da x menentu..ade up,ade jgk down..kuiz dan tutorial memasuki fasa akhir,berbeza dgn bulan yg baru memasuki fasa baru..hari ni baru 3hb febuari..lbih kurang sminggu lg,final exam bakal tiba..nk final satu hal,lg satu hal,ntah mcm mane aku da disuruh plih majoring mase degree nnti..ni laa pling aku takut..x tau lg kt mane yg lemah,kt mane yg kuat..bkn aku j,mmber2 pon pening kpale gk duk pkir..da aa tempoh nk pkir tu kjap j..aku survey pon ikot pandangan parents aku,mmber2,pastu ade laa sdare mare yg da jd engineer..pdahal mnde ni bapak laa penting..xleh laa nk maen2..klo slh plih mmg x blajo laa aku lpas ni..ahha..mintak2 jauh laa..

tp satu mnde yg bes minggu ni ade perubahan kt tempat aku..pak gad ngn makgad da tukar uniform..da mcm polis aku tngk..x pernah lg aku jumpe gad mcm tu..mcm pegawai jpj pon ade gk..haha..dlu pkai baju warne hijau,skang ni pkai baju biru dh..stle tu x tau aa thap mane..aku rase mesti diorag bangge punye laa..xdpat jadik polis,pkai uniform polis pon jd lah..paku 4 woo kt atas bahu..cume x bawak motor besor j..agaga..jgn diorang over smpai saman student merate2 mcm polis saman rakyat dh aa..haha..patot laa duit university x cukup..abis smue mnde nk tukar..dh aa transformasi tu 64 mcm x berpatutan..ape2 aje laa..

ok smue,exam mode ni..wish me luck..pray for me too..included all of my friends..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

yoro okino said...

good luck 4 ur exam
all da best

skY Hayyat said...

All d best future E.. hihi=)

jaya jr said...

thanx 4 da support..
wish u all the bes too ;)

jaya jr said...
This comment has been removed by the author.
jaya jr said...
This comment has been removed by the author.