Wednesday, February 9, 2011

orang cina makan limau tak habis

selamat pagi..hari ni nak update pasal weekend ni yang memang-memang sah kene kacau ngan midterm..sedih gile..baru lepas balik kampung pon tetap rase kurang selesa bile pikir pasal midterm yang tinggal..adoyai..takde hujung minggu rase macam kureng je life ni..nak kluo jalan2 pon tak boleh,nak tido lagi laa tak boleh..haha..memang

pagi-pagi ni pon aku rase macam nak usha blog..tapi tenet pulak biat hal..memang susah nak jadi blogger klo duk kat tempat xde wifi laju-laju..nasib baek laa wifi yang ade boleh guna buat hantar esaiment..alhamdulillah..lega..semalam lagi teruk,semput macam bung karno bergerak nak naek highway menuju genting sempah..

kesudahannye,midsem dekat universiti aku belajor same tahap die ngn final..maksudnye,pressure yang aku rase skang ni macam pressure untuk final exam..tak masuk akal langsung..orang cina makan limu pon tak abis lagi,aku da rase macam ni..hiarghhhhhhh




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

zikeryhassan said...

study molek mad.

rizal jabai said...

aku mkn limau smpai 2 kotak..haha

oppa...bersabar ye..gud luck!!!

Rie Zarchry said...

gudluck for final, beb!

+dieabella+ said...

aku br jek abis 2paper...lagi 1paper jek..=p...gd lux!!