Saturday, February 5, 2011

menaip kerepek @ merepek

selamat pagi semua..pagi sabtu banyak kartun,MHI takde laa..maknenye tak kluo laa wardina kat TV arini..baru ingt nak menonton wardina..haha..maka channel beralih ke channel tukar-tukar..da puas tukar2 channel,bukak laptop..tu je laa..sarapan belom lagi..lapar jugak ni..sebab perut slalu makan pagi..lambat isi sikit memang berkeroncong laa jawabnye..

kat umah da tak ramai orang berbanding 2-3 hari lepas..ramai,penuh..maklumlah,sedare-sedare jauh datang,dari johor ngn kuantan..biase kitorang semua balik kampung,berkumpul kat kampung johor..tapi sebab ade majlis sikit kat sini,ramai jugak laa datang sini..bes jugak melayan sedare yang datang sekali skala..merasa jugak laa tidor atas karpet beralaskan toto..sejuk gile pagi2..haha..

balik umah je makan memang tak henti..yang bagusnye makan sikit-sikit secara berulang-ulang kali..haha..lagi bagus dari makan banyak sekali gus..yang kurang bagusnye time nak bawak diorang pegi jalan-jalan..jalan sesak gile klo kat tempat-tempat tumpuan..nak bawak pegi pantai pon susah..trafik jam.rugi je tak bawak roti..agaknye ramai orang suka datang terengganu kot..haha

hari ni pon taktau laa sesak lagi ke tidak..tapi sedare-sedare sume da balik..tinggal giliran aku laa pulak nak balik kampung johor..bile ntah nak balik sane..nak tengok kemajuan homestay kat sane..dengar kate da nak pasang lampu kelip-kelip kat papan tanda..mantap..orang kanada pon da ade masuk..overall,boleh kate meningkat laa..eei,tak sabra betol nak balik sane..huhu

ok laa,saje je nak menaip kerepek @ merepek kat sini pagi-pagi..ceria2 selalu =)




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

Cik Ungu Violet said...

cuti pun dah nak abes dah. waaa :'(

+dieabella+ said...

bcuti sakan ko ye....=)

jaya jr said...

cik ungu:tu laa..kejap je cuti nye..huhu

dieabella:haha,xde laa sakan sangat..haih..

fairuzhani said...

skola dah nak start! hahahaa

Mohamadazhan hjDesa said...

kim salam saudara mare.hehe

jaya jr said...

fairuzhani:tu laa..da nak start kot..walopon da tak skolah,pressure jugak.haha

azhan:insyaAllah..lambat lagi nak balik kampung ni..huhu

Rie Zarchry said...

dan akulah cikgu yg pling mls nk p sekolah
isnin membunuhku! haha

zikeryhassan said...

aku baru sampai besut. jalan sesak gila.

jaya jr said...

rie:haha.jiwa muda mmg camtu..klo ade cikgu pempuan cun camne pulak?tapi papehal,ikhlas..memang mantap

zikery:hehe,selamat belajar menjadi guru..