Monday, February 28, 2011

update internet selow

ape boleh buat hujung minggu ni,nak online pon tenet slow macam lipan..

ape boleh buat hujung minggu ni kluo makan je,tak singgah mane2 kedai membeli belah

ape boleh buat huung minggu ni kene pegi workshop ganti hari sabtu

ape boleh buat aku kene sound ngng mamat polis sakai sebab tak pakai helmet nak pegi bengkel

ape boleh buat nak update blog,tapi malam ni baru boleh update

ape boleh buat pasukan kegemaran tewas maen bola

tapi yang bes compartment aku kemas baik punye hujung minggu ni..hahaha




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

zikeryhassan said...

tidor je la gitu mat

ejulz said...

sama la kita.. tenet slow macam siput..haha

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

KABAKOGA said...

khairul leh men dop lawan manure mat?