Monday, February 14, 2011

faedah berblogging yang ke brape ni?



aritu mase cuti raye cina,balik kampung ade singgah kedai alat muzik kat bandar kuala terengganu..pastu ade laa beli gitar satu..lepas beli tu tokey kedai tu tanye,nak masuk kontest bergambar bersama alat muzik ke tak?kirenya kotest untuk pelanggan kedai tu laa..alang-alang da beli gitar lagi satu ni,aku pok OK je laa nak join..bukan ade bayar pape pon..

dengan adenye blog friendstop ni,boleh laa promote mintak tolong kenalan blogger like page PBH music art sound & lightning pastu like skali gambar pakcik yang perasan nak masuk pertandingan tu,,haha..hadiah die kire bes tahap makan nasik mase lapar jugak laa..suah gitar letrik..

link untuk ke page tu boleh tekan SINI
terima kasih kepada sape yang sudi like gambor ni(klo share lagi mantap..huhu)..klo menang kite maen lagu same2 =P


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

15 comments:

M a W a D D a H said...

gud luck ya..:)

*tomatokering* :) said...

gudluk ! klu mng nk hadia jgk :P

sicomot-comel said...

ohoo..
law menang gitar(konon2lah)..
belah dua,sparuh ang amek,sparuh lg bg SCC je la ye..
hahaha

+dieabella+ said...

da rmai da like...hehe...gd lux!

jaya jr said...

mawaddah:terima kasih..haha

tomatokering:haha,agak2 bile laa friendstop nak buat kontest bagi hadiah ni..kui3tunggu laa bile2x

sicomot:xde konon2..harap impian jadi kenyataan..klo belah dua same macam tak dapat pape..haha

dieabella:haha,TQ..

Ezay Hadry said...

kejo la orang laen jj..biar menang tuh..hehe letey wey maeng contest like ni..tp guddluck ea ke mu

kay_are said...

request 1 lagu bro!!

jaya jr said...

ezay:haha,tu kate lengoh parok ni ezay..haha,macam maen tong kejo

kay_are:haha,lagu ape maa?

♥ eyka elisha ♥ said...

huhu~promote2 faedah blogging ^^
gud luck meh =)
(1 song plz =P)

zikeryhassan said...

aku da like :)

jaya jr said...

eyka:TQ yaa..haha..lagu tu kemudian sikit kot

zik:TQ banyak2@banyok2..haha

yieyaw said...

awk mmg ade bakat..nmpk kaki pon da tau..bleh goreng pakai kaki mmg power, mat..

Yann Mazian said...

gdluck incik jaya! hihi. :)

jaya jr said...

yieyaw:aih,awak ni asyik cakap orang je,awak pon ade bakat jugak lah ..hahaha

yann:OK,TQ 4 da support

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

ensem. macho. stylo. beribawa. semangat waja. berdidiplin. berdedikasi. haha. ^^ sjewww jewwww nark tinggalkan komen ^^