Tuesday, February 1, 2011

drift punye pasal

lepas entri maen tepi longkang,update pasal entri maen kayak pon jadi..las bermaen kayak mase PLKN tahun 2008..tapi sem ni semangat nak berkayak lebih sebab kabel besor ++ tasik tempat nak maen kayak tu dekat je ngn hostel..kabel besor tu maksudnye maen free(maen biase kene bayar seringgit)..maen free sebab ade kawan yang wakil rowing dapat pegang kunci stor pedal..

cakap pasal seringgit,aku memang tak boleh nak bayar sringgit untuk maen kayak..daripada bayar untuk kayak,baek bayar untuk beli air horlick ais lepas maen kayak..




pemegang kunci(kabel besor)


yang paling bes sebenarnye berendam walopon hakikatnye kayak terlingkup sebab buat drift



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

20 comments:

zikeryhassan said...

berkayak memang syok. aku last kayak tahun lepas. kayak kat laut lagi mencabar bro

a's said...

dah drift,lepastu depan 2 orang awek tudung hitam and putih pulak kan??ROFL

jaya jr said...

zik:haha,KL mane ade laut..ade tasik tu kire ok ah bleh wat maen kayok..hehe

a's:haha,tu baru kool..normal ah tu..sebab tu kene maen pagi2..tapi lepas ni dok tergolek dh kot..

abdul rasyid..... said...

kat mane nih doe

jaya jr said...

haha,ape kes syid..
macam tak into je ngn UIa..
da dekat kot ngn ko..bahaye2..
aku nak bagitau,tapi macam tak tergamak pulak..kah3x

+dieabella+ said...

xpenah bkayak...nak ikut!!hehe

KABAKOGA said...

xpe2..cuti sem balik ganu naik kayok..sapa tasik kenyir kite drift rama2

Un Phat Lee said...

kah kah kah...drift lagi.

Rie Zarchry said...

siap drift lagi tu
sempoiii!

jaya jr said...

dieabella:haha,tu laa,suh g PLKN tak nak..klo tak da boleh berkayak

kabakoga:xdop tasik nok sapa ke ganu run..kite ade cadangan nok buat dok?klo ade kite usul ke mat said..

un phat lee:haha,drift satu hal,nak imbang satu hal..habis lingkup..haha

rie:dirft laa sangat..drift nye sikit je,yang susahnye nak balance sebab naek yang single punye..klo double xde masalah

misz FaTiN said...

murahlah kalau sekali naek singgit.
kalau kat tasik s.alam, sekali naik rm5/hr..

da teringin nak berkayak,, fatin bayar jela.huhu

buyat(bebola tomato) said...

main xajok mat. grrr

jaya jr said...

misn fatin:haha,teringin tu xpe la kluar duit..tapi klo suka2 rasenye kena usahkan biar dapat free..

buyat:haha,dok kabo nok maen buyat...kui3

maCy said...

bkayak free? sengget? macy men kt tasik kt mlake ni 3hengget. isk2

tomatokering :) said...

wow!sgt teringin nak kayaking ! kiki

jaya jr said...

maCy:woh,kire nye klo dapat naek free ni mantap amat laa ni..stakat ni semue orang cakap kene bayar..huhu

tomato:haha,naek saja..PLKN ade penyelesaiannye..klo da lebih umur,tak dapat den nak nolong

abdul rasyid..... said...

ahahah gua saje buat2 tataw,....ahah

Mohamadazhan hjDesa said...

drift air excdent tak da hal, jalan raya buat hal jadi nya.haha

ïêmå å¢klê§ said...

ke awak y dok tepi tasik je 2..
haha..

jaya jr said...

acit:haha,klo buat2 xtau xpe..tp klo tak tau betol mmg hampeh aa..haha

azhan:tu laa..nak2 musim2 raye ni..mintak jauh laa dari tu..

iema:mane ade..yang drift aa.baru rokes