Monday, February 7, 2011

diterima dengan hati terbuka


huhu,,selamat pagi sume..saje buat wajah ceria pagi2 isnin walopon agak mengantuk..tapi papehal,ade member ucap tahniah kat aku...pasal ape???pasal sesuatu yang tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas..match Liverpool vs Chelsea kat Stamford Bridge tamat dengan keputusan 1-0..liverpool menang,chelsea terkalah..ade komen???konklusinye korang tau tak pasukan ape yang aku sokong selama ni???

***da lame tak update pasal bola sebenarnye kat blog ni..pasal ape??takut yang singgah sini bukan peminat bola..apatah lagi nak minat 2-2 team bernama di atas..kui3..have a nice day yaww =)




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: