Sunday, February 6, 2011

bung karno bergerak

update laa sikit pasal bawak kete dari terengganu ke kuala lumpur pagi ni..lepas salam cium tangan abah ngn mama aku nak ke pukul 10 pagi klo tak silap,baru start perjalanan..memang da baket jalan akan sesak..tapi overall ok je..ade laa yang bawak kete sambil makan angin tu..maklum laa,arini cuti lagi,esok baru stat keje..tu pon klo bukan negeri terengganu..

masuk highwat pantai timur pon ok lagi..yang tak bes nye bile nak berenti R&R,penuh..sane sini penuh..paling mantap bile trafik sesak-sesak,ingat ade pape..tapi sebenornye beratur panjang-panjang sebab nak bayar tol..ade 3 tol,tol karak,tol bentong,tol gombak..haish..penat beratur..tu pon ade jugak potong queue..nasib laa kan..klo tak pukul brape baru nak kluo highway..yang penting tak kene pape..huhu

nasib baek tak naek "bung karno" bergerak..kali ni drive kete kakak aku je..auto..abih cite..bung karno bergerak tu manual..boleh tahan laa nak bermain dengan transmisi manual time2 highway sesak ni..nak cilok-cilok pon susa..tapi papehal,semua da abus.cuti pon da abis..nak kene stat blajo balik.huhu..selamat habis cuti ye semua..


ni laa bung karno bergerak yang dimaksudkan..ditinggalkan buat sementara waktu di kampung halaman..kui2

***bile laa nak cuti lame2 sikit..kui3..tapi ok jugak dapat cotton bud free sepaket..boleh tambah aktiviti mengisi masa lapang dengan sebaiknye..kui3



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

+dieabella+ said...

sape pulak yg hadiahkan ko cutton bud sepaket tuh?hahahaha

yieyaw said...

bung karno bergerak sihat?? rindu

jaya jr said...

dieabella:member aa..tokey pitik kapas..haha

yieyaw:haha,sihat ah..tunggu mase nk naek KL mula nih..