Monday, June 25, 2012

melangkah ke angka baru


25 Jun 2012,sekali lagi melangkah ke angka baru..banyak lagi perkara-perkara tertunggak sebenarnye..angka je baru,tapi diri tetap sama..walopon banyak kekurangan,tapi InsyaAllah takkan melepaskan peluang membaiki diri dan buat orang sekeliling rasa senang..

tapi paling rase lapang dan seronok hari jadi jatuh pada keadaan tak perlu jawab exam..sepatutnye kuliah semester pendek mula hari ni..tapi sebab semester pendek,aku dah siap-siap dalam kepala nak santai-santai je..tak nak pening-pening..rehat kat rumah duluuu..

***tumpang gembira juga untuk rakyat Mesir dengan pimpinan baru negara mereka dan berdoa agar Malaysia pon dapat pimpinan macam rakyat Mesir dapat :)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Haziyatul Najihah Hasin said...

selamat hari lahir...

Chuu Muqhlis said...

hepi befday.,semoga da pat melepasi sem pendek dgn jayanya >_<

a's said...

sanah helwah

Yuni Aisyah said...

hepi besday kwn...umo bpe skrg...??hehe

jaya jr said...

najihah:OK,terima kasih =)

chuu:haha,sem pendek je pon..btw terima kasih

a's:syukran2 =)

yuni:haha,tq2..masuk 22 je

zikeryhassan said...

pose ala kpop tu. haha

Miss Sue said...

selamat hari lahir :) moga panjang umur dan murah rezeki.. rasanya tak terlambat lagi nak wish kan ? :P

jaya jr said...

zik:haha,kpop mende gok...

sue:haha,OK,terima kasih