Friday, June 15, 2012

kenapa ramai pempuan tengok bola

3 jersi pilihan untuk Euro2012 ni..untuk setakat ni,pilihan untuk sokong Jerman dan beli jersi Jerman memang berbaloi..yang England tu,baju die dah macam baju kasual..buat daripada cotton..nak kate jersi boleh,tak nak kate jersi pon boleh..klo England maen cap ayam,bukan cap tiga singa,otomatik aku tukar baju tu daripada jersi jadi baju ke kelas..haha..





paling ketara aku nampak ramai pempuan tengok bola kali ni..klo kat twitter tu,majoriti tengok bola..kat Fesbuk pon ade jugak,tapi takde laa meroyan banyak macam kat twitter..alasan tengok atas sebab pakwe ke,atas sebab minat ke atau atas sebab wajah player tapi aku harap diorang ni paham hukum offside dan paham hukum geografi..klo ikut pemerhatian,90 percent sokong wajah player..haha..dan jangan sekali sekali mintak Malaysia atau Argentina main Euro..

***tapi paling sready klo pakai baju cromox,rambut menggerbang,ade jambang,pakai jeans ade jaket lagi last-last naek bas,tertido dalam bas,pastu kene kunci dalam bas ekspress NINI



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment:

yaya sensei said...

tp ade jugak girls yg tgk bola not necessarily pasal wajah. cth mcm cr kan. mmg kaki die power pon. hikhik