Skip to main content

kenapa ramai pempuan tengok bola

3 jersi pilihan untuk Euro2012 ni..untuk setakat ni,pilihan untuk sokong Jerman dan beli jersi Jerman memang berbaloi..yang England tu,baju die dah macam baju kasual..buat daripada cotton..nak kate jersi boleh,tak nak kate jersi pon boleh..klo England maen cap ayam,bukan cap tiga singa,otomatik aku tukar baju tu daripada jersi jadi baju ke kelas..haha..





paling ketara aku nampak ramai pempuan tengok bola kali ni..klo kat twitter tu,majoriti tengok bola..kat Fesbuk pon ade jugak,tapi takde laa meroyan banyak macam kat twitter..alasan tengok atas sebab pakwe ke,atas sebab minat ke atau atas sebab wajah player tapi aku harap diorang ni paham hukum offside dan paham hukum geografi..klo ikut pemerhatian,90 percent sokong wajah player..haha..dan jangan sekali sekali mintak Malaysia atau Argentina main Euro..

***tapi paling sready klo pakai baju cromox,rambut menggerbang,ade jambang,pakai jeans ade jaket lagi last-last naek bas,tertido dalam bas,pastu kene kunci dalam bas ekspress NINI


Comments

yaya sensei said…
tp ade jugak girls yg tgk bola not necessarily pasal wajah. cth mcm cr kan. mmg kaki die power pon. hikhik

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka