Friday, June 15, 2012

bahaya tengok EURO 2012

mungkin sebab peminat bola Harimau Malaya yang perempuan baru berkembang,tak banyak gambar mereka muncul setelah digodek-godek..




nak pegi tengok bola kat Euro ni bahaye..bukan bahaye ape,bahaye mate..diorang tengok bola bukan macam kite tengok bola,diorang tengok bola macam nak pegi mandi pantai..tengok dalam TV pon si kameraman dah cilok-mencilok,kat sane lagi laa..bahaya,bahaya,bahaya

***tapi lagi bahaya bile lompat pagar zaman sekolah dulu mase World Cup 2006..mencabar bak hang

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Chuu Muqhlis said...

ni cabaran namanya..hahaha.
tutup mata #___#

Allya Syahirah Riff said...

cantik2 mehh. hehe :ZD