Skip to main content

(hoki) Faizal Saari dan tawaran Atletico Terassa

pagi,petang,siang,malam nak tengok bola..tapi tak melibatkan perihal makan bola minum bola tido bola..hal makan,minum,tido ni tak tunggu musim bola je klo nak buat..hari-hari nak kene kawal selia..euro euro jugak,tapi tadi Malaysia dah kalahkan Singapura 2-0..

lepas tu pulak ade masuk berita pemain hoki Faizal Saari dapat offer maen hoki dengan juara kat Sepanyol..kelas Atletico Terassa..kelab Autralia pon ade offer jugak,tapi name ape ntah,tak perasan dalam berita tadi

aritu Nazmi Faiz dah dapat maen bola kat Portugal..heboh sane-sini pasal gaji RM300ribu budak tak ambik SPM tu..tapi OK laa,rezeki die bukan ikut SPM,rezeki die ikut bola..ilmu bola die lagi tinggi berbanding ilmu fizik,bio,kimia,matematik..

***sekian berita 3 dalam 1


***kami maen bola suka-suka je..tapi klo ade team sendiri baru seronok..boleh buat jersi..siap ade wartawan ambik gambor lagi

Comments

Yuni Aisyah said…
wah best tu....hehe..

p/s lme x dtg sini....rindu lak kt blog nie...hikhik
jaya jr said…
haha..rindu nk datang sini mcm perli je..tulis menulis kurang sikit skang ni..dah banyak update gambar je..tu pon tengok stok..hihihi
yuka said…
hai JJ...kak yuka cari shoutbox x jumpa la....
jaya jr said…
haha..mmg dah xde pon kak yuka..shoutbox rosak

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka