Tuesday, June 12, 2012

(hoki) Faizal Saari dan tawaran Atletico Terassa

pagi,petang,siang,malam nak tengok bola..tapi tak melibatkan perihal makan bola minum bola tido bola..hal makan,minum,tido ni tak tunggu musim bola je klo nak buat..hari-hari nak kene kawal selia..euro euro jugak,tapi tadi Malaysia dah kalahkan Singapura 2-0..

lepas tu pulak ade masuk berita pemain hoki Faizal Saari dapat offer maen hoki dengan juara kat Sepanyol..kelas Atletico Terassa..kelab Autralia pon ade offer jugak,tapi name ape ntah,tak perasan dalam berita tadi

aritu Nazmi Faiz dah dapat maen bola kat Portugal..heboh sane-sini pasal gaji RM300ribu budak tak ambik SPM tu..tapi OK laa,rezeki die bukan ikut SPM,rezeki die ikut bola..ilmu bola die lagi tinggi berbanding ilmu fizik,bio,kimia,matematik..

***sekian berita 3 dalam 1


***kami maen bola suka-suka je..tapi klo ade team sendiri baru seronok..boleh buat jersi..siap ade wartawan ambik gambor lagi

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Yuni Aisyah said...

wah best tu....hehe..

p/s lme x dtg sini....rindu lak kt blog nie...hikhik

jaya jr said...

haha..rindu nk datang sini mcm perli je..tulis menulis kurang sikit skang ni..dah banyak update gambar je..tu pon tengok stok..hihihi

yuka said...

hai JJ...kak yuka cari shoutbox x jumpa la....

jaya jr said...

haha..mmg dah xde pon kak yuka..shoutbox rosak

fakhri khairi said...

terbaek ah nazmi