Wednesday, June 27, 2012

family day GATEM


untung ade member pandai buat video..kite ambik sikit-sikit pon die boleh compile jadi sejenis kenangan yang best macam makan nasik waktu bukak puasa..sebab majoriti lone ranger,komuniti Gatem memang dah biase bergerak tanpa makwe-makwe ala hana tajima mahupon yuna..tak nak cerewet-cerewet..lagi-lagi bab maen air ni..klo ade kaum perempuan suasana die jadi laen sikit..orang ganu sebut dok leh nok wat bodo-bodo..

family day ni lame dh,sebelum final sem lepas..saje nak kongsi video..haha..tak susah pon nak buat family day..bajet ayam sekor bahagi 2,tambah 3 hamper menang hadiah,order mihum 1 tray cukup..Sungai Pisang ni pon dekat je ngan kampus..bajet-bajet 2 batang rokok tapi sedut slow-slow..tapi klo sesat,5-6 batang rokok pon balum tentu sampai lagi..

***klo nak buat program jangan organize..klo tak,susah nak jalan..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

Sang Harima said...

Bile pulok nok wat ning Mat?

jaya jr said...

ni wat sem lepas..sebelom exam..awok ni gian nok berbeku..

Indah Mulya said...

wah, menarik! hehe..aippp, sape kate awek2 takleh ikut aktiviti cmni? tp rsnya aktiviti cmni lg best kalo g ngn mmbr kot..lg happening! :D

✿Lady Ainaa✿ said...

wow, seriusly best!!! terbaiklah! kalau dapat buat aktiviti nie beramai2 mesti siyoookkk

zikeryhassan said...

lama tak mandi manda di sungai woi.

jaya jr said...

IM:haha,bukan nak kate awek2 xleh pegi aktiviti macam ni..tapi banyak precaution nak kene buat..hihi

ainaa:haha,memang best pon berjemaah..klo 2-3 orang tak syokk

zik:haha,kt besut ade sungai..cari je pastu terjun..kikiki

asfira aminuddin said...

program camni pi dengan member2 baru syiok! btw kurangkan lah merokok tu bro. hahaha :P

Best Business Brands said...

Join JDRF for a picnic on Speedway Meadow in scenic Golden Gate Park. Bring your family and your favorite picnic blanket, and get ready to ...

jaya jr said...

asfira:haha,rokok tu perumpamaan je..realitinye tak pon