Wednesday, February 8, 2012

sekali sekala,dua kali dua kala


selamat pagi!!!da lame tak tulis selamat pagi dalam post kat blog..haha..pagi ni dah ade kat Gombak..lepas perjalanan yang agak letih dari pagi sampai petang semalam..cuaca memang elok,cume panas sikit mase dekat atas highway tu..walopon adekat Gombak tapi gambar ni yang Kuala Terengganu punye..ambik ikut tingkap umah pagi-pagi...nampak sangat aku malas lagi nak datang Gombak ni..kejap je kot kat umah aritu..

dah laa org laen tengah syok bercuti lagi..adik aku yang cuti awal daripada aku pon tak masuk semester baru lagi..aku ni belom pape dah habis cuti..takpe lah,malas nak merungut banyak-banyak..skali skala..sikit pon jadilah..buat lepas geram..HAHAHA

***sebenornye bukan skali skala aku merungut pasal benda benda macam ni..tapi nak buat camne..selalu sangat terkena..sad betol
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

[k]o{q}i[n] said...

pg td bru smp? lewat skit la ko... smlm kitorang ada wat photoshoot kt tmn layang2 ngan blogger2..huhuhu

Nasuha Suhada said...

tiga kali tiga kala?

Nasuha Suhada said...

tiga kali tiga kala?

jaya jr said...

koqin:haha,bleh aa update tengok gambor

nasuha:haha..3 kali xleh..overlimit

iszieylyanziy said...

amboi,,sempat lagi ambek gambar tu