Monday, February 27, 2012

Orang Muda Geng Kite


buat julung kalinye dapat snap sendiri gambar UAI..takde laa duduk dekat sangat tapi boleh laa ambik gambar beliau..macam biase laa,tak pernah nye orang tak bersesak bile Ustaz buat kuliah..mungkin sebab tagline Geng Mude Orang Kite tu bagi kesan mendalam kat orang muda kat Malaysia ni..heh,macam aku..orang muda yang dah memasuki era dewasa..banyak benda nak kene ambik ire..klo semua nak ikut suka hati sendiri memang akan terjadi banyak kerosakan kat muka bumi Allah ni..

pada aku tagline orang muda geng kite ni sebenarnye tak terbatas pon untuk orang muda je..kuliah UAI untuk semua..aritu pon pak cik makcik mmg ramai..budak-budak kecik pon ramai..cume mungkin nak ditekankan kan orang muda sebab orang muda ni ramai berjiwa besar,tapi hati kosong..mungkin aku pon termasuk dalam golongan ni..semua benda nak kejar tapi klo silap langkah mungkin akan rasa bersalah,berdosa dulu,kini dan selamanya

***berkawan ngan orang muda mmg seronok tapi klo ade kawan orang tua pon seronok jugak sebab diorang ni banyak pengalaman hidup..seronok klo dengar diorang bercerita..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Nasuha Suhada said...

:)

cimöt said...

aku teringin giler nak dapat dengar talk from UAI!!
belom berkesempatan lagi...

Aween Md Zahir said...

Alhamdulillah :)
ramai anak2 muda kini ke arah kebaikan.
tidak lagi lagha dlm hiburan.
moga ramai lg yg bakal tersedarkan ^^