Skip to main content

jom gi kuliah

semalam ade rasmi baju baru..baju ni dibeli minggu lepas..tapi semalam baru berkesempatan nak pakai..kebetolan ade jual mase kuliah mingguan kat surau dekat ngn umah tu..selalunye aku beli baju caca marba je..yg ade tulisan-tulisan,conteng-conteng..gambar katun pon ade..batman,robin,the incredible,robot dan macam-macam lagi laa..skali skala kene tukar angin jugak..bab-bab beli baju ni skali skala jadi lalang takpe..tengok keadaan..tengok fenomena yang ade kat sekeliling kite..




***limited edisen ni..takde jual kat kedai..jual kat tempat kuliah je..sape nk memang tak boleh bagi sebab belinye pon sehelai je aritu..

Comments

sekali sekala kne tukar selera gak :) hehe
cimöt said…
eh smart!!! uia xdop jual ke??
cntiknya .
bkn student tkleh bli ke ?
jaya jr said…
zack:haha,tu laa..skali skal mmg kene tukor jgk.x laa bosan tengok baju same je

cimot:mmg laa smart baju ni..rasenye jual kat tempat kuliah je..huuu

NO:hehe,sape2 nak beli pon boleh..cume nk cari tu yg limited sikit
bolock91 said…
baju ni tokleh wak masuk toilet..sbb ada tulis nama Allah..

*haaa..kno beringak tu~
hijaubumituhan said…
assalam bro..ko punya baju saiz pew ea?

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka