Monday, February 20, 2012

mengapa aku minat Liverpool


sekali sekala menang besor boleh laa nak buat muka excited kan..walopon ade org cakap alah dengan kelab bawahan je..nak buat camne kan..dah undi kene lawan kelab tu..klo nak kalah tu kalah laa jugak..tapi dengan bantuan 3 gol sendiri menang 6-1....nak cakap tu je.kang aku cakap lebih-lebih orang kate aku ni obses sangat..cukup lah setiap kali bukak season baru aku beli sehelai jersi Liverpool buat koleksi..haha

mengapa aku minat Liverpool tu aku malas nak bincang..takde mase..dah nak asar ni..yang penting aku tak minat MU..

***internet untuk komuniti baru bolah diakses..klo tak pakai internet untuk komuniti ni mmg tak boleh update blog..boleh maen twitter ngn fesbuk je..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

[k]o{q}i[n] said...

hahaha...akhirnye bgtau gak.. *wink*

Ain Zulaikha said...

hehe sy minat chealsea sebab minat sbab adik2 semua minat team tu hahahaa

iszieylyanziy said...

wah,,leh geng dengan lecterur BM ktorang,,haha,,,

zikeryhassan said...

#YNWA #redlegacy