Thursday, February 16, 2012

bersama imam muda di Homestay d'Qaseh

penat semalam dah hilang..lepas tido malam tadi mmg rasa lega..selasa aritu balik kampung Johor sekejap..kakak yang aajak sebab nak tengok pak cik yang tak berapa sihat..kene masuk wad..lagipon Johor ngn KL takde laa jauh sangat..3 jam je pon..klo pegi lepas zohor,sebelom asar dah boleh sampai KL..

family aku dah balik minggu lepas..tapi aku tak boleh ikut..sebab UIA tempat aku belajar ni die memang paling 'mantap' bahagian cuti..semua orang sedia maklum..daripada kawan-kawan aku sampai laa keluarga aku..jadi tak heran laa org laen tengah cuti tak habis-habis,aku dah kene masuk kelas..

tapi ade ruginye jugak tak ikut family aku balik kampung minggu lepas..kebetolan ade satu ceramah Maulidur Rasul kat masjid dekat umah nyai..penceramah jemputan die Imam Muda Asyraf..kebetolan nyai ade buat homestay,maka si Asyraf ni di aturkan duduk bermalam kat situ..jadi die pon bermalam laa kat situ..sebelom die balik tu nyai cakap sempat jugak laa die bacekan doa selamatjsejahtera,sihat dekat pak cik aku.Alhamdulillah..



***harapnye pak long terus kuat..kitorang anak-anak saudara semua sentiasa doakan kesejahteraan, kesihatan dan kekuatan untuk pak long kembali pulih macam biasa..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

[k]o{q}i[n] said...

yg blakang pakcik ko tu, bukan ko kan??

amir aizat said...

terbaik lah !

zalikha nashuha said...

aaa..suka gila dengan imam muda Asyraf ni..selalu follow tweet dia..hehe