Thursday, February 2, 2012

membokeh lagi dan lagi


dari kecik bawak ke besar..aku ade hobi yang maintain je..suke tengok lampu..tapi aku bukan jenis binatang suke lampu tu..aku tetap manusia biase..dengan hobi bawak DSLR aku gabung dengan minat tengok lampu ni..puas hati aku klo dapat ambik gambar lampu-lampu ni..

***tapi aku kesian jugak dekat kawan aku yang jalan nak balik umah die takde lampu jalan..kan bagus klo kat bandar ade lampu,kat kampung pon ade skali..orang kampung pon bayar cukai jalan jugak..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

MISS LANZA said...

nice..
later boleh try bokeh dri bentuk lain lah pulak..
hehe gudluq :D

blogtilldrop said...

nice composition!

Entry Terkini Blog2shout: Klik sini..:)

zuk zuhaiza said...

ha'ah, kampung aku takda lampu jalan....,,

cantek mcm dlm gambar tu. eheee..

Ali Power said...

style

hazanis said...

wow...cantik bokeh..:)

jaya jr said...

lanza:haha,nek try jugak brntuk paen..tp x sempat lg

blogtilldrop:OK,TQ :)

zuk zuhaiza:tu laa..mesti sedih duk kat kampung gelap2 ni..kene mintak jugak lampu kot mane pon..huhu

ali:hehe,terima kasih

hazanis:biase je ni..btw,TQ :)

Orked Cleopatra said...

same laa kita, sy suka tgk lampu jugak....cantik...tp kalau dpt tgk bulan lagik cantik...heaven sgt rase...:)