Thursday, October 14, 2010

wavin flag

ni memang takde idea langsung nak update blog nih..sebab rase2 da lame terperap dalam kampus ni..nak kate bace buku 24 jam takde laa sampai macam tu..tapi perkataan bebas tu macam sedikit menghilang..bagi aku laa..bagi orang laen aku tak tau..makanye,aku rase tak brape nak gelak sampai guling2 sangat laa..

jeles jugak tengok orang lain update blog ngn aktiviti mingguan diorang..bukan setakat mingguan,yang harian pon ade jugak..lagi laa aku rase tak bes..asyik bace update orang je..aku punye tak update2..ade jugak kawan2 mintak update,tp cadangan macam tak berape boleh diterima...disuruhnye maen gitar,pastu update..dengan mood yang ade skang ni,memang aku tak boleh buat laa..huuu

cume waktu petang2 je bleh mengurangkan stress sikit..macam isi karangan mase blajo kat skola Kampung Kalam Picit 8tahun lepas..beriadah dapat mengurangkan tensi dalam hidup seseorang..turun bukit,naik bukit,lari tak sampai se'round',tendang2 bola futsal(tak bayor lagi hutang),usha2 makwe pastu balik..tu je entertainment yang terbaik utuk setakat 2-3 minggu ni..ade ape2 cadangan ???jika ade,boleh je nak bagi pon..TQ,terima kasih,jumpa lagi


ni je aku rase konklusi terbaik untuk entri ni..huuu..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

~ Lady ell ~ said...

haha hutang futsal pun kamu nk cakap...

jaya jr said...

haha,mesti laa..bola da nak buruk duk tendang hari2..tp x bayar2 pon lagi sharenye..huhu

zikeryhassan said...

kau xpegi tgk maher zain ke hari tu?

jaya jr said...

xpegi pon zik..ade kelas//huhu