Tuesday, October 5, 2010

hang,ceq,depa dan dotdotdot


video

haha,biase mase aku kecik2 dulu,saidina memang mantap..aku x beli,aku maen yang member punye je..tapi aku punye same laa macam yang budak2 kedah ni maen JUTARIA..murah je,5 ringgit klo tak silap..mainan ni memang bleh bikin panas...ade je rase nak menipu,rase geram,rase nak dengki..haha..abang2 laa katekan..tapi ni da kire terganas sangat ni..sampai masuk fesbuk..kesian si adik..da macam along aku tengok..klo along nangis2 macam ni mase kutip loan ok jugak..haha..

yang penting,bahasa kedah klo masuk video macam ni memang kelako..rase nak ketawe puas2 je..golek sikit pon xpe..huhu..klo rase tertekan,nak ingat balik kisah maen saidina zaman dulu2,klik je butang play yang ade..kui3..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..lawak..awat lah sampai gado lagu tu...bukan main duit betoi-betoi pun..main ribu riban..kalu betoi-betoi leh bunuh-bunuh ni...lawak sunggh depa ni...memang betui teringat waktu main benda ni dulu-dulu..heheheh

jaya jr said...

haha,tu laa pasal kak awe..hilang stres kejap..kui3

zikeryhassan said...

aku suke men tipu time maen saidina dlu2. ahakz3

isQ_khadijah said...

haha lawak3.... kna buli ja lah bdak ni... abg2 pon tah apapa.. men tpu ja.. sian adek tuh triau hbs...

jaya jr said...

zik:haha,same laa..tp klo mase miskin terlajak laa..klo mase kaye xkisah pon..wakawaka

khadijah:tu laa pasal..abang tu sampai menyandor tepi dinding tengok adik nangis..haha

nulhazwany abdul malik said...

hehe best2..

lawak la..

seb abg wany tak gitu.. haha haha haha

jaya jr said...

haha,abg yang rokes je macam tu..kui3

yieyaw said...

jaya jr rockers!

Sophie Al-yahya said...

hahahaha..baru main saidina/jutaria..belum lg buat bisnes betul2..

kalau berbisnes,agaknye nak menangis camni gak kot bile dah besar..hahahah..lawak seh video ni..

jaya jr said...

haha,tu laa..
++ bahase kedah..
memang kene laa ngn video ni..
bisnes betol2 klo ade yang sampai camni pon xpe..
baru businessman berjaya