Wednesday, October 27, 2010

hooligans friendstop

selamat pagi semua..agak2 lame jugak laa x update blog..dalam seminggu lebih kurang..bukan ape,asalnye,update blog ni memang bukan kite nak tayang kat sape2..tapi sebab ade cbox tu,blogwalking pon ade laa..takut pulak blogger2 yang slalu singgah tu rase bosan pulak..klo update pon ntah pape je..biase je.takde yang lebih hangat dari biasa pon(sebab tengah dengar HOTfm AM crew)huhu

cakap pasal hooligans friendstop,rase2 macam da tak boleh pakai ni..rase macam nak ejas laen..mane taknye,takde sorang haram pon player england dalam shorlist balloon d'or..ballon d'or ni award fifa best player laa klo sape xtau..klo nak compare ngn player spain yang jurae tu,ade 7 orang kot masuk shortlist..tapi ade aku kisah k????

yang aku kisah header kt atas tu je..ade sape2 nak bagi laen?haha..macam ape je kan..mane ade mende free zaman skang ni ek..laen laa ahmad nazirul..baru je semalam bagi horlick beng satu kat aku..makhluk ni klo mengikut pendapat saya huzaifah hamdan ade satu dalam seribu..agak2 betol kot..tapi aku dengar khabar,die jadi budak emo skang ni..lagi 2 klo kalah maen PES2011..2 orang member da kene..


pengganti fesbuk di waktu lapang


***selamat pagi semua dari jj-jhawerangers.blogspot.com

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

KimiCnoL said...

bhya maen pes skrng nie..skali da lyanz pham2 je r..ehehe

jaya jr said...

tu laa pasal..tp kadang2 terkene jugak..haha

yieyaw said...

jiro vs jira mmg bahaye!! tp baek..gempal ckit2..haha

jaya jr said...

haha,kuat maen bola..tu paling penting