Skip to main content

hooligans friendstop

selamat pagi semua..agak2 lame jugak laa x update blog..dalam seminggu lebih kurang..bukan ape,asalnye,update blog ni memang bukan kite nak tayang kat sape2..tapi sebab ade cbox tu,blogwalking pon ade laa..takut pulak blogger2 yang slalu singgah tu rase bosan pulak..klo update pon ntah pape je..biase je.takde yang lebih hangat dari biasa pon(sebab tengah dengar HOTfm AM crew)huhu

cakap pasal hooligans friendstop,rase2 macam da tak boleh pakai ni..rase macam nak ejas laen..mane taknye,takde sorang haram pon player england dalam shorlist balloon d'or..ballon d'or ni award fifa best player laa klo sape xtau..klo nak compare ngn player spain yang jurae tu,ade 7 orang kot masuk shortlist..tapi ade aku kisah k????

yang aku kisah header kt atas tu je..ade sape2 nak bagi laen?haha..macam ape je kan..mane ade mende free zaman skang ni ek..laen laa ahmad nazirul..baru je semalam bagi horlick beng satu kat aku..makhluk ni klo mengikut pendapat saya huzaifah hamdan ade satu dalam seribu..agak2 betol kot..tapi aku dengar khabar,die jadi budak emo skang ni..lagi 2 klo kalah maen PES2011..2 orang member da kene..


pengganti fesbuk di waktu lapang


***selamat pagi semua dari jj-jhawerangers.blogspot.com

Comments

Anonymous said…
bhya maen pes skrng nie..skali da lyanz pham2 je r..ehehe
jaya jr said…
tu laa pasal..tp kadang2 terkene jugak..haha
yieyaw said…
jiro vs jira mmg bahaye!! tp baek..gempal ckit2..haha
jaya jr said…
haha,kuat maen bola..tu paling penting

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka