Tuesday, October 19, 2010

selasa kot

sedikit curahan abjad2 pagi2 ni..susun2 sikit jadi laa perkataan..pastu jadi ayat2..pagi ni macam2 biase je..subuh ngam-ngam sebelom pukul 7..takde laa cerah sangat..tapi angin pagi memang sejuk..memang bertuah aku punye susunan bilik..meja study tepi tingkap...dapat laa menjamu angin pagi ni sikit..

hari ni rase nak pegi kelas dengan style nerd..haha..tapi malangye alat yang paling penting untuk menonjolkan mej nerd takde dalam list..cermin mate putih,binkai hitam..bab rambut takde masalah sangat..boleh laa sikat belah tepi rapat2..huhu..pakai kemeja,pakai tie..kompem berpeluh2 sebelom tengahari..huhu..

masalahnye,boleh ke aku jadi nerd??sesuai ke dgn sifat2 aku yang ade skang ni??jawapannye aku kene cek lepas ni..

*

*

*

*

*

*

*






ok,rasenye boleh kot..sebab kecik2 dulu aku ni pendiam yang agak melampau..sampai ade sedare-sedare ingt aku ni bisu..jadi klo setakat nak jadi pendiam tu takde masalah sangat laa bagi aku..lagi satuklo ade sangat perkara2 yang takbest,otomatik aku rase nak menyepi dan bertenang2 sikit..bercakap mane yang perlu je..huuuu..







OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

zikeryhassan said...

aku pun suka senyap je kalau jiwa kacau

Yatre Hayati said...

amboi pendiamnya dia sampai orang ingt dia bisu...

nabihah ramli said...

sape kate mu bisu ho??meh nk bg duit skit.hahaha

jaya jr said...

zik:haha,layan kepale je time tu..haha

yatre:hehe,kecik2 dulu je..skang ni tak lg..

nabihah:haha,tu zaman sebelum mu wujud lagi..mmg laa mu xtau.dr mu bg duit kt org laen,baek hulur kt aku..

tOinktOink said...

ishh ishh ishhh.. pendiam ke??
ehehehe ;p

AiSyAh HuMaIrAh said...

hehehe.. pendiam eh?

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

org pendiam ni sbnrnye bgs.... sbb dpt jaga lidah =)

Nesa Wazir said...

bole2..ade gaye:D

noor afzan said...

jiwa tu dah cukup nerd ke belum.
jiwa tu penting juga..
ahaha~

jaya jr said...

toinktoink & aisyah:tu mase dulu2 je..ni da kurang..haha

missXYZ:hmm,betol2..kurng sikit cakap2 merapu tu..huhu

nesa:klo bab gaye ramai boleh buat style nerd..haha

noorafzan:jiwa tu xtau laa..kene usaha lebih kot baru bleh jadi nerd.haha