Saturday, September 4, 2010

setiap perantau kene pulang beraye..haha

pak cik aka abang aka oppa amir hasif da balik umah arini..mood????gembira sebab macam biase balik umah kan,sape laa tak suka..tapi ade kurang nye sebab kereta yang biase aku guna masuk bengkel tak kluo2 sebab anto pegi cat aritu..da lame kot..zzzzz..susah laa macam ni..aku kene cilok kerete mama aku je laa lepas ni..nak gune kereta abah aku besar sangat..tapi tengok laa macam mane..sebab kat KL yang sikit punye besar tu,aku rak dapat cari seluar yang berkenan di hati sempena raye ni..penat me'round'..beli baju je..

tapi puase da nak abis..semalam las berbuka ngn member2..aku dan 2 orang rumates p-din ngn joe ++ butip..beli kt bazaar wangsa maju..panjang semacam je bazaarnye..jalan2 kt bazaar naek motor kot..lepas da mark kedai baru cari parking yang dekat2 skit..haha..beli laa ayam ter'golek'..da lame aim tapi semalam laa baru dapat sebab bazaar kt dalam U xde jual..tapi ntah macam mane mase berbuka tu semua macam tak brape nak makan..[enat berjalan rasenye..huhu..

last skali ntuk stakat ni,semua da balik kampung,tapi nak stat ucap selamat hari raye bile ek?takut jugak ter'excited' sampai terlupa kite ni masih di bulan ramadhan..perlu sedih untuk meninggalkannye sebab ade tak lagi peluang ntuk berjumpa dengan ramadhan taun depan..insya-Allah ade..amiin..akhir kata,selamat pulang perantau2 di kota..kui3..

p/s:yeah,da ade DSLR kt umah ntuk snap pic raye yang cool..terbaek lah walopon yang biase2 je..nikon pon nikon lah..janji DSLR..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

miszAM said...

erma pun da balik.. beshhhhh2! haha. eh lupa, selamat ari raye!

sarah shafie said...

yuhoo..mlm ni naek bas..

ザ-sylver-shooter said...

amaran keras:jgn merendah-rendahkan martabat nikon..

Nur Hawa Mohd Zin said...

jr dah balik umah ke? lama cuti raya? hehehe

jaya jr said...

erma:selamat hari raye

sarah:haha,selamat pulang perantau di kota

sylver shooter:eh,mane ade merendahkn nikon.bes pae..kui3

kak awe:hmm,da balik cuti..2 minggu je..ok laa tu..huhu

hans said...

hohoho
memang gembira kut balik rumah
selamat hari raya

P/S : Iklan DIGI Nih Patut Kena Tambah Lagi Sikit Lah!

tieha ismail said...

oppa, sy sudah sampai umah.....sukeeeeeeeeeeee..!!!...ngeeee~~

jaya jr said...

hans:huhu,selamat hari raya aidilfitri di kampung anda..

tieha:okok,same laa kite..da balik kampung..mood raye3..puase jgn tinggal lagi 2 hari jee..