Tuesday, September 21, 2010

da lame tak singgah sang harima.blogspot

mu ni,speaker bawok,gitar pon bawok..mu nk g belajor ke nk g maen muzik..

tu statement abah aku kat aku sehari seblom aku datang blajo lepas cuti raye aritu..hehe..tapi nada abah aku aku tak boleh agak sebab lepas die kluorkan statement tu,die bg wayar speaker yang die pegang kt aku..mase tu aku pikir laa,ish abah ni marah ke tak???tapi las2 aku buat konklusi die bergurau je..haha..aku nk bawak speaker tu bukan sebab ape,sebabnye mende tu takde org nak gune kt umah..mane tak lebihnye,stiap kali balik kampung kat johor,mesti pegi cari yang bundle punye..bukan cap ayam punye..altec lansing kot..

lagi satu,skang ni impian nk guna DSLR da tercapai..abah aku beli D3000..beraye ngn mnde alah tu laa tahun ni..macam koboi dapat pistol mengikut kate pakcik aku..sampai full memori kad..mane2 pegi mmg takleh tinggal..proses belajar itu penting..kui3..da banyak gambor2 yg aku ambik..ade yang lawo,ade jugak yang ntah pape,,tapi sebagai sorang beginner aku tak nak masuk kan kat sini..haha..bikin malu je..masuk dalam fesbuk takpe..haha..tengok laa nanti bile da pandai skit,da boleh snap gambor lawo2,boleh aa nak post kt sini..

aku seorang pelajar engineering,tapi skang ni ade minat jugak dalam bab2 seni..haha..ape da jadi ngan calculus,statics,drawing,circuit dan laen2..nak dijadikan penutup,aku kene usahakan semuenye dengan cermat dan berhemah..haha..sebab aku dapat rase aura sokongan dari pihak2 tertentu....yiieeeeehaaaaaa.. :P

wassalam..

da lame tak singgah sangharima.blogspot..cuti raye aritu pon tak sempat jumpe..hehe




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah....akak tak pandai main gitar..one song dik..

nabihah ramli said...

mcm knl je gitar tuh..hahaha

zikeryhassan said...

wah. da maju la kau skrg ni.

pape pon, stdy ngan minat perlu seiring.

jaya jr said...

kak awe:haha,da ade kt bawah tu lagu raye..tekan play je..kui3..selamat mendengar..

nabihah:haha,tu ah,gitar sape x tau..dh aa duk sbloh gitar aku..

zik:haha,maju laa sikit..++ hobi baru skit2..hehe..TQ bro

rizal jabai said...

nanti snap gmbar aku ye jawarangers..aku gilerrr kamera nih..hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheheh...patut lah melaka nak hujan ni...lalalal..jangan marah :)

jaya jr said...

ijai:haha,boleh2..tp ko kene bawak diana danielle skali laa..haha

kak awe:haha,yg melaka tu org laen nyanyi...tp kan,kt gombak ni pon hujan jugak..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah dengar dah...ok ranking 1-5 akak bagi 4 ok..heheh

a n a s t a s y e a said...

Kita boleh join venture main gitar nih! Slmt Hari Raya aidilfitri...Jaya!

jaya jr said...

kak awe:hehe,trimas2..

anastasyea:haha..jom3.selamat hari raye

zahidah dihaz said...

samalah kita...tapi dslr tak dapat lagi ni...huhuhuhuhu

jaya jr said...

owh..tp klo ade rezeki lebih,bleh laa dapatkan satu..huhu