Thursday, September 23, 2010

bila ku lihat gambar ni




bile aku tengok 2 gambor ni memang selera makan datang secara tibe2..rumah terbuka ade lagi kan????hujung minggu ni ade sape2 nak ajak g open house mane2 tak???biase org KL raye betol2 sebulan..alang2 aku duk belajor kat sini,harap2 ade laa orang ajak weekend ni..hehe..rase macam nak pegi jalan2 raye je lepas exam ni..jom,jom,jom




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

akak ni tetibe je rasa nak mkn kuih raya tgk ko tepek picca nih :)

cikCOKLET:) said...

OMG! seyes..terliur tgk ktupat! rindu nak mkn ktupat lg...pekena plak ngn rendang ayam peads! uhh!tak pueh rasanya mlntak time raya ari tue. ke ke ke ^^

jaya jr said...

kak ieda:hehe..saje je nak suh terliur..akak beli banyak2 pastu buat open house,ajak sy skali..kui3

cikcolet:haha,mmg x puas terkenangkan makanan2 mase ari raye aritu..sebab tu laa klo ade open house macam nk pegi serang je..

zikeryhassan said...

aku pun nak gak join pegi open house.

gambar tu kau ambekke? cun!

miszAM said...

erma nak lemang!!!!! tahun ni xdpt mkn lemang , sedihnyer~

jaya jr said...

zik:haha,jom ah skali klo bleh zik..
gambar tu aku ambik mase blajor2 aritu..hehe..TQ@

miszam:haha,rugi aa klo camtu..tp dapat raye pon da kire ok kot..hehe

.::WaNiE::. said...

ok lapau