Sunday, September 26, 2010

entri sebelum ni menepati sasaran

2 hari dalam hujung minggu ni ade open house.menepati sasaran aku klo nak ikutkan entri sblom ni..smue makanan formal di hari raye aku dapat makan weekend ni.lemang,rendang,satay,macam2 jenis nasik ade..malas laa nk list..tp satu je kurang..tak laen tak bukan kamera..haha.jalan raye taun ni klo takde kamera mmg tak brape nk bes..sebab kamera ditinggalkan sendirian kt umah..

ade kamera hanset,tp member2 ni pon satu,klo kate ambik pakai kamera nset da jual mahal tak nak ambik gambor..susah betol budak2 zaman sekarang..bagi betis,nak peha..tapi bukan silap diorang rasenye,silap kompeni handphone jual nset kamera tak cukup megapixel..klo nak megapixel besor,kene beli yang mahal2..

yang sebenarnye,hujung minggu ni aku gune buat release tension exam..da dekat sebulan,hujung minggu je kene bace buku,hujung minggu je bace buku..da laa banyak..minggu ni,sebab exam da tak berape nak ade,relax2 suda..hehe..baru student's life tu ade..lagi 7 sem tolak sem ni,bleh aa sewa jubah ngn topi ade kadbod kat atas..jele betol tengok insan2 yg da datang ambik jubah ntuk grad..huuu

tambah pasal bola sepak sikit,memeber aku skang ni tengah semangat nak beli bola sebab bola lame da ilang..punca nye salah faham mase passing2 bola,bile tendang,singgah laa kt planet mane sampai hilang di pandangan mata kasar..moral of the story,maen bola dapat menyihatkan tubuh badan selaen me'market'kan diri bile ade awek maen kt court sebelah..




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

ATikah Mustapa said...

jelus orang ambik jubah????

ape kata awak pinjam je jubah diorang...pastu bile dh puas try...bagi r diorang balik...

skurang dh xjelus kan>>???hehhehe

jaya jr said...

haha,mane boleh..klo muka tembok bleh aa buat camtu..kui3

zikeryhassan said...

org kata penantian itu satu penyiksaan.

tapi bagi aku, penantian itu satu semangat untuk meneruskan hari-hari mendatang.

hehe. ada kaitan ke?

jaya jr said...

haha,entah laa zik..layan sajaa..kui3