Monday, August 23, 2010

orang perancis tak nak blajo cakap ganu ke??






ni je update yg terlintas dalam kepale setakat ni..hehe..cakap pasal bahasa memang unlimited..sebab skop nye luas banget..hehe..laen kawasan,laen loghatnye..ni loghat yang aku guna dari kecik sampai besor..memang da ade aku buat entri2 berkaitan sebelum2 ni yang aku pon da tak ingt bile..hehe..tapi paling penting,ceramah ustaz ni bes..tak percaye bleh search ustaz azhar isrus kt youtube..sape yang paham bahasa terengganu mesti gelak2 je klo dengar ceramah die..kui3..selamat bersahur,selamat beramal dan selamat berpuasa =)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

zikeryhassan said...

aku suka ustaz ni. sgt lawak die pun ceramah.

Cik Jari said...

singgah after sahur

malangnya ta dpt nak view viedeo di atas sbb youtube diblock dr unihotspot

nur aisya humaira said...

yaa,sgt best ble die berceramah...
;)

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

bes mende base tenganu huhuh

ust azhar mmg best =) klako... pah ni miss jd warganegara terengganu le JJ huhu

zulkbo said...

JJ..
Salam bertandang di awal pagi..
moga ceria dan sihat selalu...

Weeda said...

betul2..

ceramah ustaz azhar memang best~

jaya jr said...

zik:haha,silap laa klo mu x suka..

cik jari:nasib baek kt sini xkene banned web youtube..kui3

aisya:betol3..klo ade update baru nak share2 lagi bagus..huhu

missXYZ:tu laa pasal..xde masalah nok jadi warganegara terengganu..pegi jumpe MB je..hehe

zulkbo:terima kasih sudi datang kt friendstop..huu

weeda:haha,lagi bes klo dengar mase ngantok..tetibe jadi segar balik..