Wednesday, August 4, 2010

mannone yang berdarah pakistan

ni vito mannone arsenal..

ni vito 'HAQ' mannone ..

haha,gambar atas tu gambar player arsenal..keeper nombor 3 season lepas..ni da nk bukak season baru,aku xtau laa die jadi keeper nombor brape,,tp yang penting,gambar bawah tu member kamceng aku yg ade darah2 pakistan sikit..jauh gile lari ngn mannone si keeper arsenal yang berasal dari itali..

aku x nak komen panjang,tp aku nk bgtau dekat si HAQ ni aku buat entri khas ntuk die..wakaka..

Q:anda sokong team mane season ni???


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

a's said...

memang tak sama okayyyyy! hahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuhu...sama sikit..cume tang hidung tak kot..hehe

jaya jr said...

a`s:tolong laa cakap same..HAHAHA..90% kot same

kak awe:same banyaklaa..kui3

EDDYLEBS said...

aku sokong Chelsea je...

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wah3 JJ asik compare org len je ye... hu3 ni yg kne crk artis nk bg compare ngn JJ lalala

jaya jr said...

eddy:haha,chelsea si juara bertahan..tengok laa taun ni ape cerite,,kui3

miss XYZ:hehe,xde laa,memang same kot..JJ xde same ngn mane2 public figure..kui3..

SYAFIQA SHAFIE said...

aku ckp same~hahaha,.sbb haq ekpom,.so, same la,.hik3