Sunday, August 29, 2010

no mercy

ari ni aku ambik exam lepas dekat 5 bulan tak perah otak..janggal gile..dan macam biase,ade laa aku buat mistake2 yang tak patot..ape kes aku pon tak tau..tapi aku harap markah aku lebih daripada 50 daripada 100 markah..kerana aku study dan study itu amalan mulia..kui3..ayat pon da berbelit2..dan sejak minggu lepas,aku tak bagi muka langsung dekat page friendstop ni..NO MERCY..haha..update pon tak,jenguk pon acuh x acuh je..

ari ni boleh laa menyelit kat sini..berbekalkan angka follower 836(naik 2 walopon takde update)..terima kasih kepada pem"follower"..tapi jauh beza dunia blogging skang ni dengan yang lepas2..takde blogwalking,takde bace latest update dekat blog rakan alam maya..akaun nuffnang pon sangkut ade sikit2 je..tak bergerak2 nombornye..macam mane laa nak shopping raye macam ni..zzz..tapi klo cashout skang ni dapat bile aa..tak dapat shopping raye,guna buat bukak pose pon jadi..

da takde idea sangat nk type nih..tapi lagu raye da start masuk lubang telinga..ade jugak berkira2 nk buat video raye ngt rumate..maen lagu suasana hari raye ke..masuk fesbuk,tag member2,bleh ganti kad raye..save bajet skit tengah2 gawat ni..nak harapkan SMS malam raye,bikin panas je..klo tak pending,fail..klo tak fail,pending..haha..pusing2 2 perkataan tu je..jangan sampai baling handphone suda..

papehal,ade seminggu lagi sebelom balik raye.still ade mission2 yang tak accomplish lagi(ni bahasa game counter strike)wakakwaka..selamat pegi bazaar ramadhan,selamat berbuka puasa,selamat solat terawih dan selamat perkara2 yang sewaktu dengannye..amiinn..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

fikah © said...

cashout je la duit nuffnang tu.
nanti boleh bagi orang sini duit raya.
:)

Yatre Hayati said...

huuuuuuuuuuuu.....selamat ary raya..

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah habis exam ke? bile balik cuti raya? jr akak nak alamat..email pada akak ye..cahayawanita@yahoo.com

jaya jr said...

fikah:huhu,nk berape??paling tinggi 50 sen je..kui3

yatre:selamat ari raye lagi seminggu lebih

kak awe:exam laa..ade lagi satu paper..cuti hujung minggu ni..ish,ade nk antor lauk berbuka ke??

MrS. F!zA said...

selamat hari raya diq! maap zahir dan batin! nak duit raya ke?

raya pertama ni pi la jalan2 umah jiran..hehehehe