Saturday, August 7, 2010

membeli amalan mulia

buat mase ni,aku rase macam nk kemas2 diri sikit..rase macam nk pegi beli baju melayu sebab stat dari aku masuk sini,aku xde baju melayu..sebab aku tak bawak sekali mase register aritu..qur`an pon same..da dekat na puaseni,x patot klo xde 2 benda ni..sebab nk pegi terawih,nk pegi iftar ke klo ade yang jemput.haha..perasan betol aku nih..nk bace2 qur`an ke lepas sahur..

lg satu aku rase nk trim je rambut2 yg berlebihan..da 2 bulan tak disentuh gunting2 atau mesin2 tajam..biase mama aku cakap klo aku buat rambut panjang2,aku ni nampak macam orang demam..haha..sekali aritu rumate aku ingt aku demam walopon aku sihat wal afiat..padahal mase tu aku cume letih je..aku bukan tak nak gunting,tapi tengah pikir nak gunting style macam mane..haha..mengade gile..

hmm,hari ni hujung minggu..aku buat laa jemput2 bersama rumate..tapi entah camne aku rase pening memakan air tangan sendiri..hasilnye lepas makan aku tido sampai tengahari ni..aduh33..rosak plan hujung minggu..paling kurang tengok cite kartun donald duck ke,justice league ke..ni klo da tido rase macam burn mase camtu jee..huuu

las skali,selamat berhujung minggu yang terakhir sebelum kedatangan ramadhan yang mulia..ceria2 selalu,senyum selalu,senyum sokmo..hehe =)



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Shey Hemsem said...

wey , htr lah sikit jejemput tu kat rumah kitorg , na tgk pening ke tak makn :DD ...

btw , slmt menyambut ramadhan dr Shey Hemsem (:

sizukaDeboss said...

slamat menyambut ramadhan juga:)

a's said...

amalkan baca al-Quran hari-hari.bukan bulan Ramadhan je,ye dop?

zikeryhassan said...

cuti hujung minggu aku kali ni,

jumaat, melukis mural kat tabika.

sabtu, bermandi-manda di lata tembakah

jaya jr said...

shey:hehe,malu nk share makanan yg biase2..tunggu buat spegeti baru bleh dipertimbangkan ntuk diajak..haha..selamat menyambut ramadhan juga..

sizuka:selamat menyambut ramadhan al-mubarak =)

anna:haha,klo bleh memang nk bace hari2..insyaAllah same2 kita menuju kearah itu

zikery:haha,memang komplete hujung minggu anda yg terakhir sebelum ramadhan,.huhu

acik amalina said...

masak cekodok? maju tol arr...ha3..bangga ade lelaki pandai masak even cekodok pom..

IFTAR? wow...erm..selamat berpuasa k..

P/s: nak tgk gak rambut baru tu..he3x