Thursday, November 5, 2009

terus terkecewa..

musim epl,champions league terus rancak diiperkatakan dgn kelab2 hebat+kelab2 x berape nk hebat terus maen sampai tahap babun untuk jadi juare..dlm bnyk2 kelab,ade yg aku sokong,ade gk yg aku xleh blah..tp keadaan skang ni x menyebelahi kelab yg aku sokong..ade aje masalah yg menimpa kelab yg boleh dikatekan selalu dirundung malang yg tidak berbau bak kate org dulu2..klo org zaman ini akan kate kelab itu mmg x berbakat..
'youngsters' nye x ramai yg boleh diharap klo nk banding dgn kelab meriam buluh..satu perkare yg amat mengecewakan diri yg x mmpu berbuat ape2..manager pon sekarang ini lebih cenderung untuk menunjukkan kebodohan berbanding kecerdikan...aku berharap die cepat berubah..klo tidak,aku akan bertambah lemah,lemah,dan lg lemah klo kalah..hahaha..ape hal laa semangt sngt sokong mnde2 mcm nih..sbb minat dr kecik kot..kelab pertengahan ngn bawahan pon satu,klo lawan klab kopitas ni,slalu j energtic..tp klo lwan antare kelab laen,maen mcm budak universiti j kot..2 lg buat aku bengang..ape sebab jd begitu..adakah semangat aku ntuk sokong kelab kopitas ini akan pudar..tidakkkkk!!!setelah sekian lame aku menyokong kelab ini,sukar ntuk berpatah balik..terlajak kata boleh direverse,tp klo dh terlajak pilih kelab ntuk disokong,sokong laa smpai akhirnye..satu perkara tg boleh dilakukan ialah bersabar menunggu kepulangan key player yg pulang k kampung sbb nk sambut raye haji..aku bajet dlm bln ni kot,smue player jadik fit balik...haha..ceplos betol cakap pasal bola..

x bosan k tngk bola???arini,tngk bola punye pasal smpai x terjage pegi kelas..mmg x terduga..klo mak bapak tau,msti x bes..tp nk wat cmne..lpas ni aku nk lbih berhati2 klo tngk bola mlm..ckap pasal kelas,sem ni terabur gile..classmate langsung laen berbanding sem2 sblom ni..cume bebrape muka lame dkekalkn..haha..tp lecturer smua ok2 lg stakat ni..semangat nk g kela tu,masih lg tinggi..walopon subjek2 yg diambil terus mencabar kebolehan mental dan fizikal diri ini..satu perkara gembira yg biase2 j ialah jumaat aku da xde kelas..boleh laa rilek2 ckit..prepare2 nk semayang jumaat pon ok jgk..nk tngk tv hari jumaat sori laa..klo kt umah boleh laa jgk tngk2 kartun k,masak2 k tp kt cni tngk org tido boleh aa..

klo sape2 yg slalu mengate kopitas skang ni,sile laa teruskan..aku pon xleh wat pape ngn kelab tu..wawawa..bosan seyh..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: