Monday, November 16, 2009

juang dan ex-skulmate ku...

mlm smlm aku truskan jgk niat aku nk study...mnde ni xleh maen2..kne buat jgk..tp sblom aku stat study,aku lyan komik kartini karya oleh tembakau..satu aku da abis bace..yg smlm aku bce volume 2..kartini kembali..xbes sngt klo nk bandingkan dgn volume 1..da puas aku rse ngadap buku phy+math,aku pon jln2 g blik mmber2..jln punye jln punye jalan,aku smpai laa kt tmpat yg dituju..tp smue org..study jgk..aku pn jenguk2 j laa ape yg ptot..da puas aku duk kt c2,aku pegi smbung tinjauan mcm karam singh walia buat kt tmpat2 tercemar(aku buat kt tmpat2 yg dpenuhi ilmu) yg slalu ditunjukkan dlm buletin utama..aku pon tnye laa jgk kwn aku psal klas esok dan ape yg kne buat..tp smue 64 mcm da bres,cume ade laa yg x cmplete lg satu due mnde..tp ok laa pd x buat langsung..da xtau nk buat pe sngt,aku baring j atas meja study kt c2,bwah kipas angin yg umurnye aku pn x tau,tp masih berfungsi dgn baek..aku nyanyi la lgu sebijik due..kbtulan,aku bru j gigibirukan lagu dlm nset aku yg diambil dr hanset k800i incik otromen..smbil lyan2 lagu,aku jnguk blog aku yg x brape nk lawo ni..tp aku ttp suka dgn nya..aku pon klik dkat blog akuhalusinasi..usha la 2-3 pos..dlm 2-3 pos yg dbace,aku terbaca satu pos yg agak menarik gk kot..aku x pst lg,tp pos 2 psal couple kt plkn..aku sbg slh seorang yg terpilih ntuk program yg smpai skrang aku x terase impaknye tau laa jgk keadaan kt dlm sane..mmg rmai yg bercouple..mungkin nk isi mase lapang kot 3 bln kt sane..mmg xtau aa nk wat pe..dgn nsetnye die x bg..time weekend j dpat..bpak bosan..sbb 2 kot mmg galak b'couple..tp dlm yg aku bace blog mmber aku ni,yg terlibat mmber aku kot..mmg dunie ni kecik aje..atia???haha..tp b'dasarkn ape yg aku bce,mmg x kekal smpai ari ni dh kot..tp nk wat cmne,lumrah plkn mmg begitu..sukar ntuk dielakkan..tp aku berjaya elakkan dri aku dr smue itu..kerana aku adalah lelaki yg x pndai ayat bdk pmpuan..hahaha..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

ariz azali said...

hope u add more picture to ur blog..
at least 1 pic per 1 post, confirm ur blog will be more interesting...

Ir.Izwan@Juang said...

koya mu x pandai ayat puang..
khantan2.

jaya jr said...

haha..ilek2ah juang..
aku mmg g2..

SHaFiQa said...

haha ada jugak cter psal plkn ni eh..(sori tergodam blog awk,sy suka khatamkan blog org malam2)

psal cple tu mmg rmai kn..kwn sy siap kne lmpar psir ngn KJ mse dting kat kolam tu hehe