Saturday, November 14, 2009

aku bukan tonggak..

aku bukan tonggak..tu j yg aku boleh kate..tp aku bertuah sbb sem k-5 aku kt cni,aku terpilih ntuk maen wakil kos aku..aku pon x tau mcm mne aku terpilih dalam kalangan rmai2 student yg ade dlm kos aku..aku duk kt bumi petaling jaya ni pon,hidup kait ngn bola j..dari laa masuk daftar,smapai laa skang ni..bola aje..dgn maen bola jgk lah aku ngn mmber2 aku mengeratkan ukhwah yg ade..mane x nye,dh maen ptang2 2 bermaen bersame,time pegi bola pon same2 jgk..smpai penuh kedai..slamat laa kedai2 kt kl ini besor2..klo x mmg sesak laa kedai sukan tu skali skale klo aku dan mmber2 pegi serbu..haha..

tp ni aku nk ckap psal tournament di mana aku terpilih untuk menjoinkan diri ke dalamnye..gembira nye bukan kepalang..x kisah laa aku bkn tonggak..sbb aku maen biase2 j..dlm team aku ramai lagi lebih hebat drpd aku..so klo aku x dpat sumbang kudrat,aku boleh sumbang pendapat mahupon moral..tp aku bernaseb naek jgk sbb ade laa pluang nk maen..walopon aku x skor dlm 2<1 full match,1 sub> drpd 4 match yg dilalui,aku trima j..tp spanjang aku maen 2 match tu,aku x lepaskn sebarang gol..walopon ape org laen nk kate,tp bg aku,aku da jln kn tugas sbgai pemain BKn tonggak dgn baek..kire ok laa tu kn??

tp bile smpai quarter,kem pasukan mcm celaru cket..ade laa masalah yg timbul di sebalik smue perancangn rapi yg dilakukan..tp masalh itu x timbul dlm team aku..ia melibatkan team laen..iaitu team yg bkal dihadapi..aku yakin,dgn masalah yg mereke hadapi,moral mereka akan down gile dan team aku dpat men lbih baek..tp smue 64 mcm x menjadi mlm tu..formasi yg dirancang pon x diaplikasi dgn baek..aku yg duk kt luo da bg pendapat cket2,tp x berjaye jgk..haha..ini laa manusia..kdang2 kite xsedar ape yg kite lakukan..sbb azali manusia itu mmg pelupa@alpa..sbb 2 laa kite kna saling ingat mengingati mcm ustaz dan ustazah aku slalu pesan tyme skola dlu..haha..penghabisanye,team aku kecundang walopon pd asalnye advantage berpihak kpd kami..haha..mmg heran dan sngt mengecewakan..haha..

ok laa,smapi cni aje laa aku nk pos..mnang klah adat pertandingn..ntuk teammate,penyokong,pengurus da pihak yg terlibat secara langsung@tidak,tahniah diucapkan walopon team kite pulang awal..assalamualaikum..

p\s:jgn terlalu kesiankan org laen kerana bile smue da berlaku,mungkin xde org nk kesiankan kt diri kite..renung2kn.

ni team bola engine..smue khantan2..aku berdiri paling kanan
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment:

sang harima said...

tahniah bro..
ok la tu smpai quater..