Wednesday, September 5, 2012

terengganu lawan ATM

sejuk lawan panas


dengan harapan menggunung (tak pasti everest ke,kinabalu ke tapi dulu cikgu ajar klo kite berharap sangat-sangat,gunakan perkataan gunung dengan imbuhan 'meng' selepas perkataan harapan) semalam sekali lagi menjengah ke stadium niat nak tengok bola..bukan nak baling mercun dalam padang..untung jugak laa dapat port baik,wide angle..bawah scoreboard..scoreboard ni memang tempat yang orang berebut nak duduk..ade yang sanggup masuk pukul 6..tapi aku steady sebab dah ade kawan tolong cop kan tempat..kah3..

penyokong ATM bersorak bagai nak rak,tapi ade gol,aku bersorak jugak tapi takde gol..panas hati betol..dah laa duk dekat je ngan penyokong ATM,panas punggung jugak kene nganjing ngan diorang..tapi klo kene tangkap sebab gaduh kat stadium,tak ke bodoh..dah tak boleh minum air lepak warung lepas match..minum air lepas tengok bola tu dah memang prinsip budak-budak ni..kalau dengan kawan universiti macam Sang Harima,die suke pegi Wira Tomyam..kalau dengan kawan sekolah selalu pegi Restoran Cili Padi..

kesudahannye semalam aku tekad,last aku masuk stadium..selagi pengurusan bola sepak negeri terengganu masih di takuk lama,aku malas dah nak derma 10 hinggit duit tiket tu lagi..macam tak menghargai langsung semangat penyokong-penyokong yang pegi stadium..nak maen bola,maen bola,nak campur isu politik,jangan maen bola..

***tak sabar nak tahu harga tiket final Piala Malaysia ni berapa ringgit
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Muhayat Ajwad said...

harga tiket final da tetap awal season lg

Chuu Muqhlis said...

awesome snap., sejuk vs panas..

Sang Harima said...

Amboi lawan Tentera. Tapi gambar Masjid.