Monday, September 17, 2012

orang malaysia tak suka tangga,suka escalator


aku orang Malaysia..diorang pon orang Malaysia (walaupon dalam ganbar tu ade sorang dua foreigner).. orang Malaysia suka guna escalator tapi tak suka guna tangga..kah3..tapi kan,seksi betol makwe yang turun pijak anak tangga satu-satu tu..pakai legging..die bajet die slim kot..nasib baek tak nampak muka die..fuh,selamat..

dah laa suka makan minyak,minyak sawit tu pulak,kualiti die jauh lebih low profile daripada minyak zaitun..aaah,tok sah banding ngan  minyak zaitun,minyak jagung ngan minyak bunga matahari pon boleh menang dengan minyak sawit..kalau orang tanye,sebab ape kes sakit jantung bertimbun-timbun kat Malaysia,inilah salah satu puncanya (gambar ni punca nombor berapa pon tak tahu)

***kadang-kadang aku tak kisah pikul kamera klo pegi round KL ni..macam-macam pesen orang ade kat sini..boleh ambik gambar skali..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Syakir Rahman said...

bg aku x relevan sgt la kalo nk kaitkan thap kesihatan ngan penggunaan tangga kt TEMPAT AWAM!!! sbb apa, org yg pergi tempat2 mcm ni selalunya dah penat berjalan.. lg stu kita bukan mcm tempat org puteh...diorg tmpt sejuk, kita ni panas, au x berpeluh naek tangga tgi2 mcm ni...ahahaha.. tp tangga ni mmg perlu ada juz incase for emergency and terpulang utk org ramai nk pilih mana satu... tga or escalator...

jaya jr said...

kah3

[k]o{q}i[n] said...

hahaha...rileks la syakir...

hypersyaza said...

kalau macam tu punya sesak escalator, saya sebagai rakyat Malaysia lagi suka guna tangga sebab lagi cepat. Tengok juga mood dan stamina ketika itu :P

Khalilah MNor said...

haha... sbnrnya bukan sbb diorang suka esclator dr tangga. tapi sbb nak senang. Agak-agak kalau ada alat boleh terbang macam tu je, esclator, lif pun xpandang dah.


and...
Hi, i'm anew follower;)

Yuni Aisyah said...

sll kalo gune tangga time turun je..time naik jarang...hhehehe...ikut kpd mood jugak....kalo letih mmg x la...:D