Wednesday, May 16, 2012

kahwin muda


ade orang cakap,Single is Simple,Couple is Trouble..memang ade unsur-unsur kebenaran kat situ..tapi Couple is Trouble secara otomatik akan menjadi Double Trouble Happines seandainya ade ikatan yang sah..


***burung tak payah kawen,manusia yang perlu kawen..lagi awal kawen lagi bagus..kurang sikit dosa..yang lelaki terjaga pandangan matanya..yang perempuan terpelihara maruahnya
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

zikeryhassan said...

Kalau dah bersedia dari segala segi kahwin je cecepat.

Sang Harima said...

Nok nikoh a tu Mat ooow...

jaya jr said...

zik:haha..cikgu aa boleh kawen awal..elaun masuk bulan2

SH:haha,mane ade,ayat fesbuk je ni..kikiki..tunggu mu dulu laa

Yuni Aisyah said...

pic yg cantek n ayat yg menarik...nice..(:

jaya jr said...

woot3..TQ =)

fakhri khairi said...

salam. dah lame tak singgah blog kau ni. haha ckp pasal kahwin, kau bila lagi? ;)

jaya jr said...

haha..terime kasih laa sudi singgah lagi..aku lambat lagi bab2 kawen ni..haha

Putera said...

salam.. bro, u guna dslr model n lens apa?