Tuesday, March 29, 2011

semangat di pagi selasa



foto oleh topeng perak unmasked dari page facebook nik abdul aziz nik mat(TGNA)

sesungguhnye,manusia-manusia di dalam gambar kat atas ialah manusia-manusia yang berfikir dengan waras..takde wayar shock..gambar dari facebook TGNA sempena majlis solat hajat dan ceramah perdana melawan fitnah di stadium melawati shah alam malam tadi..absolutely awesome..full of people..boleh lihat sendiri macam mane orang yang ikhlas datang..tiada apa yang dimahukan,tiada duit RM50 yang diberikan,cume nak same2 berdoa bersama orang2 yang baik moga dikurniakan pemimpin-pemimpin yang baik..

lagi satu,media arus perdana tu,jangan laa nak percaya sangat..sape ade internet,baek bace berita dalam internet..klo tak,jadi laa orang yang sentiasa tertipu..kah3..kat TV3suku mane ade nak tunjuk klo ade majlis camni..program realiti mengarut,konsert ade laa..kite klo tak bukak internet,mane laa nak tau..surat khabar utusan meloya lagi laa,silap2 haribulan,dikatenye pulak majlis ni tak dapat sambutan..padahal stadium tu,penuh gile..MasyaAllah!!!takbir,Allahuakbar!!!

***ade laa seorang teman bocorkan rahsia..rahsia tak rahsia,aku dapata tau,memang laa aku bengang..katenye tempat aku belajar ni ade team yang boleh trace kalau ade student pergi dengar ceramah-ceramah agama..habis terbantut idea nak pegi ceramah bob lokman..yang peliknye,nak track student pergi disko tak boleh pulak..susah nak cam lah,susah nak tengok style laa..klo dipikir pakai otak,baek laa makhluk-makhluk penjejak tu belajar cara nak tangkap student pergi clubbing..jangan lupe,hidup ni kena mati..kat dunia boleh la menyamar celah-celah orang bagi ceramah..tapi kat akhirat nanti boleh tau jugak..daripada khianat budak-budak pergi ceramah,baik khianat budak-budak pergi disko..otak ade pikir laa wei..geram pulak aku pagi-pagi ni..tak rock langsung..cit..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

zikeryhassan said...

aku dulu suka gak pegi ceramah2 am gini. sekarang da jarang pegi da.

Mohamadazhan hjDesa said...

lama dah aku tak join ceramah politik ni, sgt bz...

disko lebih mulia dari ceramah bak kata orang kampung sana.hehe

jaya jr said...

zik:aku dok pernah pegi pon..leni je kot rase nak join..hehe

azhan:mase nak join tu ade pulak pengacau..sampah gile..zzz