Saturday, March 26, 2011

best friend don't fall each other


selamat pagi semua..sebagai seorang pengupdate blog tak tegar yang ingin kembali berblogging macam biase,jalan paling mudah ialah blogwalking..haha,tapi pagi ni,aku tak nak pilih jalan tu sebab aku nak pilih jalan laen..pos entri..kah3..pos je laa ape yang patot..disebab kan aku ni ramai kawan,rasenye pagi ni kita cerita pasal kawan sudah..

korang mesti ade kawan kan..ribu-riban pon boleh cecah..macam-maacm jenis kawan boleh wujud atas dunia ni..kawan sejati lah,kawan makan kawan lah,kawan karipap instead of kawan karib dan macam-macam jenis kawan lagi laa..klo takde kawan,kompem rase cam hampeh je kan..nak nak maen takde teman,nak sembang,nak ke masjid,nak solat berjemaah dan tak leh blah,trend budak-budak zaman sekolah sekarang,teman memonteng sekolah..daripada memonteng kelas ngn memonteng sekolah,memotong getah lagi baek kot sebab harga getah mahal skang ni..haha

best friend dont fall to each other..tapi klo korang nak suka kat friendstop tu,takde masalah,butang like sentiasa ade untuk ditekan..huhu,nasib laa,aku ni dalam kategori berkawan secara berhemah dalam populasi yang ramai..tapi yang tak balance nye bilangan perempuan tu kurang...tak dewasa langsung aku rase..tapi sebab takde sorang pon dalam kelompok kawan-kawan aku melontar suara pasal ketidak seimbangan ni,maka kitorang buat donno je laa..haha.tak sampai seru lagi kot..

konklusinnye,korang nak ade teman tapi mesra ke,nak ade awek betol ke,nak ade awek jalan-jalan je ke,awek lepak kat mamak ke,korang still kene ade kawan..untuk ape???untuk duduk bersama pada waktu petang sambil menggoreng cekodok pisang..wuwuwu =)


haha,siiiiap guna riben(bukan broadband)buat tone suara macam iklan broadband kat HOTfm

***ingat senang ke budak lelaki nak buat cekodok???klo cekodok pon boleh buat,setakat kemas-kemas tu boleh kate mantap laa..hah awek-awek,tunggu ape lagi,tak kan nak buat donno je..HAHAHA..kawan boleh mencerminkan personaliti seseorang tau..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

zikeryhassan said...

bak mari sket

syafiqakarim said...

kawan makan kawan bykkkk.
sedap.bagi resipi. ;p

jaya jr said...

zik:haha,pakat ngn awok2 IPG kampus sultan mizan,besut aa ;)

syafiqa:tu memang tak boleh dinafikan..doakan mintak jauh je dari kawan macam tu ++ doakan diri sendiri tak jadi orang camtu..

nak resipi??xkan xpernah buat..senang je kot,pisang sesikat,gula 2-3 sudu,tepung gandum bajet sendiri,serbuk penaik..setel

Ezay Hadry said...

cekodok kosong je? adok udang ke?
hahaha bgus anak2 muda masok doh lening..berasap jugok salahuddin tu

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blog;)
slmt berkenalan,
blog apisv2

jaya jr said...

ezay:bukan cekodok kosong..cekodok pisang..haha..salahuddin berasap sokmo..bukannye xdok perokok sini..

apisv:salam perkenalan..terima kasih berkunjung ke friendstop..huhu