Friday, March 25, 2011

jangan laa control sangat

da lame tak update blog,tapi tetibe je harini nk update kan..blog bicara selipar jepun punye pasal laa..tanye kat fesbuk aritu..haha..bile ade orang tanye,kene update laa sikit..bagi tande blog jhawerangers wujud lagi.cume tak brape nak aktif je..

alang-alang update terase laa pulak nak letak gambar sekeping..gambar minum air kotak susu penuh krim dutch lady tengahari tadi..haha..lunch ngn air kotak je kot..bajet tak makan nasik..padahal lepas tu melantak jugak..kah3..tapi papehal,nampak nombor pengunjung kat tepi tu naek jugak..maknenye ade jugak pelawat dalam keadaan tak update..alhamdulillah(rase macam nak update sokmo laa pulok,tapi jangan laa hebat sangat)haha!!!

musim exam pon da dekat,lepas exam boleh cuti..akhir kata,selamat maju jaya untuk semua!!!

nota:bengong rasenye klo bace surat khabar arus perdana pastu tengok berita kat TV tempatan..membazir duit bayar karen,membazir mase berjalan pegi kiosk beli paper..baek bace berita kat internet je..hahaha





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

zikeryhassan said...

zaman sekarang baca berita online je.

+dieabella+ said...

lame senyap...bertapa ktne?hehe

KABAKOGA said...

klu vote lagu muzik2 baru rokes...

jaya jr said...

zik:haha,betol dh tu.online je..

dieabella:ade,bertapa kat tempat mengaji..hehe

kabakoga:ok,kite tunggu muzik2 26..pastu final kite layan kat bilik macam aritu..

cikCOKLET:) said...

tudiaa minum ayakk kotak sorang2. ^^

jaya jr said...

air kotak kecik,tak cukup nak minum ramai2..haha