Sunday, March 27, 2011

reformasi

selamat petang para blogger..hari ni rase macam nak sebut REFORMASI je start pagi tadi..haha..lagi satu,KITA LAWAN TETAP,LAWAN..haha..tapi da sampai petang-petang ni ade mase sikit jom update blog laa kan..hari ni hari ahad,hujung minggu biase ramai blogger buat hal kat luo..kluo makan boleh,kluo snap picture cantik-cantik pon boleh,lepak ngn member-pon boleh..rasenye sebab tu laa,trafik macam down sikit klo weekend..

cakap pasal trafik,blog ni memang da tak ambik peduli sangat dah pasal trafik kot..sebab da agak lame tak brape nak aktif..so,stay calm and cool je..haha..

pagi tadi jugak ade download pasal DSAI,anwar ibrahim berucap kat perhimpunan puak-puak PKR kat taman melati,gombak,25hb aritu..jumaat baru ni laa..haha..cakap kejap FRU da nak datang menyibuk..takde permit laa,ape laa..permit HOTAK dia..point penting dalam tu,golongan muda kena jaga maruah diri..maruah diri bukan RM50..jangan sebab RM50,jadi puak2 pemuda @ alat perkakas orang laen..haprak nanti jadinye..

lagi pulak,esok ade ceramah ++ sembahyang hajat kat stadium melawati shah alam..panel yang ade TGNA@tuan guru nik aziz,tuan guru haji hadi,DSAI,lim guan eng..andai kate ade rezeki,ade orang ajak,memang rase macam nak join je..buat donno..kenape perlu buat donno,sebab malaysia sebuah negara demokrasi,tapi hanya pada khabar saje..tak caye???klo tak caye sudah..yang penting,kita ade akal,kita ade fikiran.lu pikir laa sendiri =)

ronggo warsito,chamang edan..jom maen bola..huh




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

zikeryhassan said...

politik? politikus? aku memang menyampah.

dyea irdina said...

x larat dah tgk politik melisia...dacing senget sebelah..huhuhu

jaya jr said...

zik:haha,politikus tu memang hal politik aa..tapi aku ni kategori pembangkang dh rasenye..sebab aku pembaca berita online..haha..utusan meloya,berita harian,metro, haram jadah semua..bab sukan je boleh harap..tu pon kadang2 tak brape boleh harap jugak..kah3

dyea:haha,dacing senget kite tolak bundle laa..baek tengok bulan xpon roket diangkasa..luas sikit mata..kui3

KABAKOGA said...

ade btol pende mu kabo tu mat,
kite ni pengguna ke,digune ke,
masih ada hak untuk memilih!!!
jom pilih!!!

jaya jr said...

haha,jom pilih kabakoga..kite kena tegas memilih dalam mase yang ade ni..kah3