Friday, February 15, 2013

nebum,sang harima,abok


dilantik sebagai person in charge merakamkan kenangan terindah seorang sahabat dengan rambut terpanjang yang pernah dimiliki..katanya nak tunjuk kat anak,bini,cucu nanti bahawa senya die ni seorang rockers zaman muda-mudi dulu..die memang sahabat yang power,lepas ambik gambar 'bahang rambang' lebih kurang 20 keping,die belanja semua yang ade(4 orang termasuk aku) makan mi sup kat Tanjung..

***kalau hidup sekadar hidup,babi di hutan juga hidup..kalau bekerja sekadar bekerja,kera di hutan juga bekerja - Pak Hamka(1908-1981)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Shaqir Ir Manz said...

terbaek la quote Hamka tuh :D

Sang Harima said...

Kahkahkah. Stedi Mat!

Mohamadazhan.com said...

terbaik! yang last tu.hehe

jaya jr said...
This comment has been removed by the author.
smbotak said...

aku doakan brader rambut panjang tu kekal bahgia...

kalau nak botak pun, tetap power jugak!