Sunday, May 20, 2012

fire ring,gelung api (hot picture)


bile tengok orang buat kite rase eksaited..tapi bile kite dapat buat sendiri,lagi laa seronok dan eksaited..dulu pon klo tengok orang buat,tak boleh ambik gambar sebab tak mampu,tapi skang ni,bile boleh ambik gambar lagi laa puas hati..haha..

***entry takde kaintan ngn bola walopon kejap lagi nak sepak mula Final Liga Juara-Juara Eropah Bayern Munich vs Chelsea
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

Wednesday, May 16, 2012

kahwin muda


ade orang cakap,Single is Simple,Couple is Trouble..memang ade unsur-unsur kebenaran kat situ..tapi Couple is Trouble secara otomatik akan menjadi Double Trouble Happines seandainya ade ikatan yang sah..


***burung tak payah kawen,manusia yang perlu kawen..lagi awal kawen lagi bagus..kurang sikit dosa..yang lelaki terjaga pandangan matanya..yang perempuan terpelihara maruahnya
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

Saturday, May 12, 2012

Supermoon Kala Malam Bulan Mengambang


khas untuk anda yang sukakan bulan..selamat malam =)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

Tuesday, May 8, 2012

awan nano dan burung


burung cari makan,manusia pon cari makan..tapi manusia cari makan pakai akal..nak cari makanan yang berkualiti,bersih dan paling penting halal..nak dapat makanan halal kena cari pakai akal..bukan macam burung yang cari makan ikut naluri die je..yang mana boleh makan.die makan..sekadar nak bagi tahu,manusia selalu kalah dengan haiwan,tapi yang membolehkan manusia menang dengan haiwan ialah akal..

***berpesan-pesanlah dengan kebenaran dan berpesan-pesanlah dengan kesabaran
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

Sunday, May 6, 2012

jangan buat isu gambar lucah

isu gambar lucah ni kite jangan duk layan sangat..ni zaman anak muda nak beralih arah kepada kebaikan..klo nak jadi geng mancing pon diorang nak jugak pegi kuliah..klo jadi geng ambik gambar pon same jugak,tetap nak cari ilmu akhirat..tapi lagi seronok tengok geng-geng artis beralih arah ikut ulama'..tapi nak wat camne ade je orang nak maen isu kotor..langsung tak laku surat kabor lepas ni..kite yang dah tau,jangan terus tertipu..kikiki..

untuk sape yang sukakan buah dan kehijauan


untuk sape yang sukakan bunga dan kekuningan


***daripada tunjuk gambar lucah,baik tunjuk gambar landscape..peace
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

Friday, May 4, 2012

Gabungan Anak Terengganu Macho


selamat pagi jumaat..ukhwah fillah abadan abada..tak kire laa kenal di alam realiti atau alam maya tapi kita ambik kira perhubungan kita sesama Muslim yang kita anggap saudara seagama..kat atas tu gambar seminggu lepas..buat kenang-kenangan lepas menang maen bola..nama pasukan GATEM..tu nama pendek..klo nama panjang Gabungan Anak Terengganu Macho..istilah 'gabungan' kat depan tu kita guna sebab kite bukan berkawan ngan geng-geng terengganu je..perak ade,kelantan ade..memang takde niat laa nak berassabiyah ni..hahaha..

hasilnye dapat juara divisyen kedua..tu sebab klo tengok gambor tu majoriti sengih nampak gigi..yang  macho memang diorang tak senyum,diorang kekal dengan wajah macho sedia ada..sekian untuk pagi jumaat..

***seronok dapat berlogokan tulisan jawi..tabik spring idea bernas designer logo GATEM.sape nak jadi ahli sila like page GATEM kat fesbuk..kikiki
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com