Wednesday, October 24, 2012

senyum bila lalu depan tabung masjid


gambar senyum sahaja..ini pon boleh jadi entri ke?puiii..setakat nak tunjuk muke blurr tu baek tak payah..

yela-yela meh bagi letak info sikit..senyum tu satu sedekah..sebab tu laa bile kite lalu depan tabung masjid tak pon ade orang hulur tabung derma kat kite,kite senyum je..dalam hati kata,senyum ni pon kire sedekah jugak..

kadang-kadang,barang kite nak sume kite mampu beli sampai kite lupe ade orang yang perlu duit untuk hidup..memang Allah bagi kite rezeki,kite hidup senang..tapi dalam masa yang sama,kite terpilih untuk jadi pengantara oleh Allah untuk bagi sedikit rezeki kita kepada orang yang memerlukan..

***walaupon sikit harap bermanfaat.kalau mengarut mintak maaf yek :)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Nabihah Ramli said...

muka mcm budok drjh satu doh! hahaha

Zainul Fikriez said...

betul2! senyum itu sedekah.. :D
hehehehe...

Kierra said...

bagus-bagus. next time kalau lalu bagi seringgit pun ok apa. ni dah kira mengingatkan ni. bagus2.

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Mohamadazhan.com said...

senyum itu sedekah.hehe.sedekah sikit ikhlas ganjaran bsar =)