Wednesday, October 3, 2012

kami pergi ke melaka

          kami buat trip ke melaka 2 hari 2 malam weekend lepas..biase konvoi pegi mid valley,timesquare..kite cari kelainan sikit kali ni..konvoi pegi melaka..ade orang tanye,pegi dengan sape?senang jawab,pegi ngan sek GATEM..walaupon tak semua yang pergi,tapi mane yang ade ni cukup lah..part penginapan dah setel awal-awal sebab duk rumah kawan je..butep ade umah kat melaka..2 tingkat lagi..siap ade pasar malam lagi..haha.bab pegi jalan2 ni,kite biarkan gambar yang berbicara :) gambar dekat A'famosa sikit,bandar hilir sikit,asam pedas batu berendam sikit..yang laen tu dah upload kat fesbuk je..













OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

[k]o{q}i[n] said...

terbaek boh...

lama x g konvoi reramai..

:: Mrs.Eady :: said...

gambar terbaek okey!!cantikkk :)

fatihah awesome :) said...

eh p melaka, seronok kan melaka? kampung kedua sy selepas perlis. huhu

jaya jr said...

koqin:haha,seje bosan2 duk kat kolumpo ni

mrs eady:hihi,terima kasih

Yuni Aisyah said...

I love melaka...rindu nak kesana lg.....lawa2 pic suke..:)

nurul cHempaka said...

berapa entry fees afamosa?

jaya jr said...

yuni:haha,best jgk laa..btw TQ

nurul:rm40 skali ngan makan tengahari..